Haberler

Bonzai Ölümlerine Karşı Dört Bakanlık Harekete Geçti

Güncelleme:

Her hafta bir gencin ölümüne sebep olan Bonzai adlı uyuşturucuya karşı hükümet alarma geçti ve 4 bakanlık eylem planı hazırladı.

Türkiye’de ilk kez 2011’de görülen Bonzai’nin bir içimlik dozu 1-2 liraya kadar düşünce tek içişte bile bağımlılık yapan bu madde gençler arasında korkutucu düzeyde yayıldı. Her hafta bir gencin canını alan bu sentetik esrara karşı devlet harekete geçti.

BU HAFTA AÇIKLANIYOR

Erdoğan, ''Bonzai’den kaynaklanan sıkıntıları yakından takip ediyorum. Kimsenin tereddütü olmasın. Taviz vermeyeceğiz'' dedi.

Sağlık Bakanlığı, Aile Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı Bonzai ile mücadele yol haritası hazırladı. Bu hafta açıklanıyor.

"YENİ YOL HARİTASI HAZIRLADIK"

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, kullanımı artan 'Bonzai' adlı uyuşturucu maddeyle mücadele konusunda yeni bir yol haritası hazırlandığı ifade etti.

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne’nin Keşan İlçesi’nde partisinin ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

"4 BAKANLA GÖRÜŞTÜK YENİ UYGULAMA BELLİ OLACAK"

Yemek sonrası, son günlerde Türkiye’de özellikle gençler arasında kullanımı artan Bonzai adlı uyuşturucu maddeyle mücadele konusunda yöneltilen soruyu yanıtlayan Müezzinoğlu, "Onunla ilgili önceki gün İçişleri bakanımızla görüştük. İçişleri Bakanı, Aile Sosyal Politikalar Bakanı, Milli Eğitim Bakanı, sağlık komisyon bakanımızla pazartesi günü bir araya gelip, yeni tedbirler olarak neler alabiliriz?’ onu değerlendireceğiz. O değerlendirmelerden sonra yol haritamızı gözden geçirip, kamuoyuna deklare edeceğimiz bir yeni uygulamayı kararlaştıracağız. Şu anda mevcut uygulamada, emniyete ve sağlık camiasına duyarlılık mesajının dışında yeni bir yol haritası çalışması inşallah pazartesiden sonra çıkacak" dedi. (Kaynak: Vatan)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

FERİT GÜNDÜZ:

SAYIN ERDOĞAN ANTALYANIN 150 KM UZAK OLAN İLÇENİN SU PARASINI YASA YOLUYLA ALMAK O İLÇELERİN HALKINI MAĞDUR ETMEK DOĞRUMUDUR. BU YÜZDEN,Mİ OY VEREYIM

4
4
yanıtYanıtla
ESKİ AKP Lİ:

BONZAİ ÇIKALI 3 SENE OLDU OKADAR GENÇ ÖLDÜ SİZ ŞİMDİMİ BASTINIZ DÜMEYE? YOKSA DÜMEYİMİ BULAMADINIZ YAZIK SİZE BEE BUNU DA KULLANIP SEÇİM ÜRÜNÜ YAPTINIZ YAAA 3 SENEDİR NERDEYDİN BAŞBAKAN

2
4
yanıtYanıtla
coşkun:

Bir şişe içki 50 tl Bir paket sigara,6-10 tl..Uyuşturucu 1-2 tl olursa UYUŞTURUCU KULLANIMINI NASIL ENGELLEYECEKSİN..??Sakız parasına uyuşturucu...BÜYÜK TEHLİKE..!!!

6
0
yanıtYanıtla
emrah:

kim ne derse desin sadece sayin tayip erdogana var beyenmiye devolsun baska devlete gitin .allahtan belami istiyonuz o kur kozlerinizi acinsa bakin yilardir koyun gibi sagildiniz akilanmadinizmi.yeter artik beyinsizler bakarlisiniz turkiye ne kadar ilerlerledi .zikimin kokunumu istiyonuz k...i da yirtsaniz sadece tayit erdogan baska yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

2
3
yanıtYanıtla
SENIN SANKI UMRUNDA MIm@m.m:

ACELE ETMESEYDINIZ DİĞER SEÇİMLERDE DÜĞMEYE BASSANIZ DA OLURDU..

4
1
yanıtYanıtla
Muhammet BULUT:

EMNİYETEDE BAK BAŞKANIM ONLAR İZİN VERMESİN SELAM VEREMEZLER SELAM BIRAK SATMAYIBu Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

0
1
yanıtYanıtla
sur:

insanlar bağimli oldu artık önune geçileyecek düzeye erişti diyemi tamm dediniz

1
0
yanıtYanıtla
vatandaş:

ne olur insanlar çocuk zehir liyorlar allah aşkın buna ğüz yumayın tayip cumhurbaşkanı olmada bu piliğı temizleyin yeğenınde bu pisliğın içinde tayıp yığıtlığını gürelım

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title