Haberler

Boluspor Başkanı İnceayan: Boluspor'un Bir Sermayesi Var

Güncelleme:

Boluspor Başkanı Mehmet İnceayan, "Herkes şunu bilmeli ki Boluspor'un bir sermayesi var ve bu konuda korkulacak bir şey yok." dedi.

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor Kulüp Başkanı Mehmet İnceayan, "Herkes şunu bilmeli ki Boluspor'un bir sermayesi var ve bu konuda korkulacak bir şey yok. Bu sermayeler bundan sonra iyi kullanıldığı takdirde kulüp uzun süreler ayakta durabilir" dedi.

İnceayan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boluspor tesislerinde yapılan olağanüstü genel kongrede isim hakkı sponsorluğu konusunda desteğin sağlandığını söyledi.

Boluspor'un sponsorluk anlamında kaliteli firmalarla anlaşma yapmak için beklediğini belirten İnceayan, "Boluspor ismi bir marka. Türk futboluna yıllardır hizmet eden bir kulüp. Bir marka değeri olan bir kulüp. Devletimize bağlı olan, Türkiye'de vergisini veren şirketlere sponsorluk konusunda açığız. Bu şekilde bir sponsorluk olursa firma ile oturur, anlaşma yaparız" diye konuştu.

İnceayan, Boluspor'un her kuruşa ihtiyacının olduğunu ifade ederek, "Genel kurulda yapılan konuşmalarda konuşmacılar Boluspor'un battığı yönünde karamsar bir tablo çizdiler. Herkes şunu bilmeli ki Boluspor'un bir sermayesi var ve bu konuda korkulacak bir şey yok. Bu sermayeler bundan sonra iyi kullanıldığı takdirde kulüp uzun süreler ayakta durabilir. Borçlanmayan bir yönetim Boluspor'u uzun yıllar idare edebilir. Önemli olan geçmişe değil, geleceğe bakmaktır" şeklinde konuştu.

Türkiye'de kulüpler arasında bir dengesizlik olduğunu belirten İnceayan, şöyle devam etti:

"Biz küçük bir şehiriz. Nüfusları bir milyona yaklaşan şehirler var. Onların bütçeleri ortada ve bizimki de biliniyor. Maddi anlamda büyük şehir takımlarıyla mücadele konusunda zorlanıyoruz. Bizde dengeyi altyapıdan gelen oyuncularımızla sağlamaya çalışıyoruz. Geçen yıl altyapıda 40 futbolcumuz varken, bu sezon 64 futbolcu bulunuyor. Bu sezon altyapıdan 4 futbolcu satıldı. Biz yetiştiren ve satan bir takım olacağız." - Bolu

Kaynak: AA / Spor

Boluspor Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title