Haberler

Boluspor'da 10 Maç Sonra Gelen Galibiyet

Giresunspor'u 2-1 yenerek PTT 1. Lig'de 10 maç sonra galip gelen Boluspor'da büyük sevinç yaşanıyor.

Giresunspor'u 2-1 yenerek PTT 1. Lig'de 10 maç sonra galip gelen Boluspor'da büyük sevinç yaşanıyor.

Lige play-off hedefiyle başlayan ve 10 maçtır kazanamayan Boluspor, sahasında ağırladığı Giresunspor'u 2-1 yenerek, puanını 39 yapıp 12'inci sıraya yerleşti. Kırmızı-beyazlılar, kazandıkları 3 puanla da küme düşme potasından da uzaklaşmış oldu.

Boluspor Kulübü Başkanı Savaş Abak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, takımda gol yıllarında sıkıntı yaşadıklarını belirterek, "Giresunspor karşılaşmasında bu hastalığı yendik. Üzerimizdeki stres de azaldı. Ligin bitmesine çok az bir süre kaldı ve oynayacağımız 3 maç var. Ligi iyi bir noktada bitirmek istiyoruz." dedi.

Abak, Adanaspor, Kardemir Karabükspor ve Samsunspor maçlarında birçok gol pozisyonunu kaçırdıklarını dile getirdi.

Gol pozisyonuna girmelerine rağmen gol atamadıklarını vurgulayan Abak, "Üzerimizde ağır bir baskı vardı ve futbolcularımızın da rahatlaması gerekiyordu. 10 haftanın ardından gelen bu galibiyetle futbolcularımız rahatladı. Boluspor olarak, 10 haftanın ardından güzel bir galibiyet aldık. 10 maç galibiyet alamamak çok uzun bir süreydi. Bir iki maç daha olmuş olsaydı şimdi farklı bir pozisyondaydık. Allah böyle nasip etti." ifadelerini kullandı.

"Finansal anlamda başarı sağladık"

"Sayısal olarak başarı sağlanmasa da finansal anlamda büyük başarılar sağladık" diyen Abak, bunun da 28 Mayıs'ta yapılacak kongrede görüleceğini söyledi.

Abak, Boluspor'da başkanlığa 2,5 yıl önce kimsenin talip olmadığına dikkati çekerek, şimdi 50 gün önceden 2 başkan adayının talip olduğunu, bunun da Boluspor Kulübünde işlerin iyi gittiğini gösterdiğini sözlerine ekledi.

En son Adana Demirspor'u yenmişti

Boluspor, PTT 1. Lig'de en son 20. haftada Adana Demirspor'u 1-0 mağlup etmişti. Daha sonra oynadığı 10 maçta 6 beraberlik, 4 de mağlubiyet alan kırmızı-beyazlılar, galibiyete hasret kalmıştı.

Boluspor, Giresunspor karşısında aldığı 2-1'lik galibiyetle 10 maç süren galibiyet hasretine son verdi.

Kaynak: AA / Spor

Adana Demirspor Giresunspor Boluspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title