Haberler

Bolulu Kadınlar, Askerler İçin Binlerce Atkı ve Bere Örüldü

Bolu’da, AK Parti Kadın Kolları’nın Doğu’da görev yapan askerler için atkı ve bere örme kampanyasına diğer kadınların da katılmasıyla 5 bin atkı ve bere örüldü.

Bolu'da, AK Parti Kadın Kolları'nın Doğu'da görev yapan askerler için atkı ve bere örme kampanyasına diğer kadınların da katılmasıyla 5 bin atkı ve bere örüldü. Örülen atkı ve berelerin askerlere gönderilmek üzere önümüzdeki günlerde Bolu Komando Tugay Komutanlığı'na teslim edileceği belirtildi.

Bolu'da AK Partili kadınlar tarafından başlatılan askerler için atkı ve bere örme kampanyasına şehirde bulunan diğer kadınların da destek vermesiyle 5 bin adet atkı ve bere örüldü. Kampanyaya destek veren Bolu Belediyesi'nde görevli 50 kadın personelin ördüğü 300 atkı ve bere Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın makamında toplanılarak AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın'a teslim edildi.

Belediye personeli tarafından örülen atkı ve berelerin teslimi öncesinde konuşma yapan Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Şu an ülkemizin bulunduğu şartlar gereği belki de 2'nci bir Kurtuluş Savaşı dönemini atlatmaktayız. Yurt içinde ve dışında olmak üzere birçok şehidimiz var. Zaten bulunduğumuz coğrafyanın toprağını karıştırdığımızda 1071'den bu yana şehit kanı görürüz. Şu an hem 'FETÖ' örgütüne karşı çok ciddi bir mücadele içindeyiz hem de 40 yıla yakındır devam eden PKK Terör Örgütü'nü ölüm kalım savaşı içinde yok etmeye çalışıyoruz" dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ise yaptığı konuşmada, yaklaşık bir ay önce kampanyayı başlattıklarını belirterek, "Biz dualarla örelim askerimize ve polisimize zırh olsun dedik. Bu milletin ortak değeri olan vatan, asker, polis noktasında hassasiyetini gösteren, siyasi görüş gözetmeksizin önünden geleni arkasına koymayan tüm Bolulu kadınlara teşekkür ediyorum" diye konuştu. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Alaaddin Yılmaz Arzu Aydın AK Parti Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title