Haberler

Bolu Dağı'nda Kar Yağışı

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Bolu Dağı'nda karla mücadele çalışması yapan polis ekiplerini ziyaret ederek, baklava ikramında bulundu.

Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Bolu Dağı'nda karla mücadele çalışması yapan polis ekiplerini ziyaret ederek, baklava ikramında bulundu.

İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir ile birlikte karayolunda incelemelerde bulunan Vali Dağlı, Kaynaşlı rampalarında uygulama yapan polis ekiplerinin yanına gitti.

Burada uygulama yapan ekiplerden bilgiler alan Dağlı, daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, Bolu Dağı'nın TEM ve D-100 geçişinde yolun trafiğe açık olduğunu söyledi.

Dağlı, söz konusu güzergahlarda trafik seyiri ile ilgili bir kapanmanın söz konusu olmadığını belirterek, şöle konuştu:

"Karayolları ekiplerimiz yolda mütemadiyen açma ve tuzlama çalışması yapıyor. Yollarımızı açık halde bulundurmak için çalışıyorlar. Emniyet kuvvetlerimiz ve Jandarma ekiplerimiz burada tedbirlerini alıyorlar. Tafiğe uygun olmayan araçların geçişine izin vermiyoruz. Bundan sonra kar lastiği olmayan araçların kesinlikle geçişlerini izin verilmiyor. Arkadaşlarımız burada bu ortamda hep birlikte çalımalarına devam ediyor. "

İl genelinde kar yağışının dün akşam saatlerinden itibaren yoğun olduğunun altını çizen Vali Dağlı, "Sabah saatlerinde 97 köy yolumuz kapalı durumdaydı. Şuanda yapılan yoğun çalışmalar neticesinde bu sayı 47'ye indi. Bölgede arkadaşlarımız çalıor. Kapalı olan yolların tamamı açılıncaya kadar arkadaşlarımız mesailerine devam edecekler. Şuana kadar hiçbir trafik kazamız olmadı." diye konuştu.

Dağlı, açıklamanın ardından bölgede görev yapan polis ekiplerine baklava ikramında bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Zülkif Dağlı Düzce Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title