Haberler

Bolu Belediye Başkanı Yılmaz Açıklaması

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Terörü ve terör örgütlerini Türkiye'nin gündeminden çıkarmak için büyük mücadele devam ederken, bu ağır sorumluluğun altından kalkmak için bize düşen tek görev ise daha çok çalışmak, daha çok üretmek, daha fazla yatırım yapmaktır.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Terörü ve terör örgütlerini Türkiye'nin gündeminden çıkarmak için büyük mücadele devam ederken, bu ağır sorumluluğun altından kalkmak için bize düşen tek görev ise daha çok çalışmak, daha çok üretmek, daha fazla yatırım yapmaktır." dedi.

Yılmaz, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, kendisi hakkında çıkan söylentilere, kirli algı oluşturma gayretlerine aldırmadığını, çok hassas ve dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

"İhanet çetesi FETÖ'nün ayak oyunlarına dikkat etmeli, bu oyunları bozmalı ve bu dönemin karanlık fırsatçılarını içimizden temizlemeye yardım etmeli." diyen Yılmaz, dik duran, icraat yapan siyasetçilerin ve partililerin tarih boyunca içeriden ve dışarıdan çeşitli senaryolarla yıpratılmaya çalışıldığını vurguladı.

Yılmaz, kendisi hakkındaki kirli algı operasyonlarına aldırmadığını anlatarak, "Bunlarla beni ve partimi yıpratamazlar. Partimiz ve benim için önemli olan milletimizin hissiyatıdır. Milletimizin ferasetine güveniyoruz. Eğer milletimizin feraseti olmasaydı bu ülke, bu şehir son 13 yılda bu büyük adımları atamazdı. Ben AK Parti'nin Bolu'da kurucu il başkanıyım. Üç dönemdir belediye başkanlığını yürütüyorum. Yaptıklarımız ortadır. Gizli, saklı hiçbir şeyim yoktur." diye konuştu.

FETÖ, PKK, DAEŞ gibi terör örgütleriyle mücadelenin sürdüğü bu dönemde, her adımın daha dikkatli bir şekilde atılması gerektiğini belirten Yılmaz, şunları kaydetti:

"Türkiye çok büyük bir ülke, bu millet çok büyük bir millettir. Bu süreçte bunu da tüm dünyaya kanıtlamıştır. Terörü ve terör örgütlerini Türkiye'nin gündeminden çıkarmak için büyük mücadele devam ederken, bu ağır sorumluluğun altından kalkmak için bize düşen tek görev ise daha çok çalışmak, daha çok üretmek, daha fazla yatırım yapmaktır. Söylentilerle, algı operasyonlarıyla kaybedecek vaktimiz yok. Milletimize karşı borcumuzu, gazilerimize ve şehitlerimize karşı borcumuzu ancak dik ve kararlı duruşumuzu sonuna kadar muhafaza ederek, daha çok üreterek, daha çok hizmet ederek ödeyebiliriz."

Kaynak: AA / Güncel

Alaaddin Yılmaz Türkiye Bolu Politika Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
title