Haberler

Bölge Valileri, Erzurum'da Bakan Ala Başkanlığında Toplandı (2)

cemaat YURDUNDAN ÇIKMAK İSTEYEN ÜNİVERSİTELİ BAKAN ALA'DAN YARDIM İSTEDİ Polisevindeki İl Valileri Bölge toplantısı sonrası bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum'a sınır illerdeki valiler, emniyet müdürleri ve alay komutanları ile ülkenin güvenliğiyle ilgili değerlendirme yaptıklarını bildirdi.

cemaat YURDUNDAN ÇIKMAK İSTEYEN ÜNİVERSİTELİ BAKAN ALA'DAN YARDIM İSTEDİ

Polisevindeki İl Valileri Bölge toplantısı sonrası bir açıklama yapan İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum'a sınır illerdeki valiler, emniyet müdürleri ve alay komutanları ile ülkenin güvenliğiyle ilgili değerlendirme yaptıklarını bildirdi. Bakan Ala, "Genel değerlendirme toplantısı yaptık. Ülkemizin güveniliği, vatandaşımızın can ve mal emniyeti bakımından performansımızı daha da ileri götürmek için aldığımız tedbirleri, çalışmaları, verdiğimiz güvenlik hizmetinin kalitesini değerlendirdik. Daha da ileriye götürmek için neler yapabiliriz onun çalışmasını yaptık. Önümüz kış. Hem güvenlik güçlerimizin daha performansını artıracak hem de vatandaşlarımızın aldığı güvenlik hizmetinin kalitesini artıracak neler yapılabilir bunların çalışmasını yürüttük. Şimdiye kadar yapılanların değerlendirmesini yaptık" dedi.

Toplantı sonra Cumhuriyet Caddesi'nde esnafı ziyaret edip vatandaşlarla bir araya gelen Bakan Ala, protokol ile kar yağışı altında yürüdü. Cumhuriyet Caddesi'nde Bakan Efkan Ala'nın yanına gelen Samsun Canik Başarı Üniversitesi Psikoloji birinci sınıf öğrencisi Kübra Özyurt, "Sizinle yürüyeceğim hiç aklıma gelmezdi" dedi. Memleketi Erzurum'a tatil için geldiğini vurgulayan Özyurt, Bakan Ala'dan cemaat yurdunda kaldığını belirterek devlet yurduna geçmek için yardım istedi. Bakan Ala, yanındaki görevlilere Kübra Özyurt'un bilgilerini alma talimatı verdi. Yanındaki heyetle birlikte yaklaşık 1 kilometre yürüyen Bakan Efkan Ala, köşe başında bekleyen satıcıdan kestane aldı. Bakan Ala yoğun ilgi gösteren çocuklar ve gençlerle isteklerini kırmayarak bol bol fotoğraf çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Efkan Ala Erzurum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title