Haberler

Boksta Tek Altın Madalya Kılıççı'dan

Güncelleme:

17.Akdeniz Oyunları'nda boks dalında yapılan finallerde tek altın madalyayı Adem Kılıççı aldı.

17. Akdeniz Oyunları'nda boks dalında yapılan finallerde tek altın madalyayı Adem Kılıççı aldı. 75 kiloda ringe çıkan milli boksör Adem Kılıççı, Mısırlı Hosam Abdin'i 2-1 yenerek altın madalya kazandı.

Tarsus Spor Salonu'nda gerçekleştirilen müsabakaların final gününde altın madalya için Bünyamin Aydın, Ferhat Pehlivan, Bünyamin Aydın, Fatih Keleş, Adem Kılıççı ve Ali Eren Demirezen mücadele etti.

İlk olarak 49 kiloda ringe çıkan Ferhat Pehlivan rakibi Cezayirli Mohammed Flissi'ye 3-0 yenilerek gümüş madalyada kaldı. Ardından 60 kiloda milli sporcu Bünyamin Aydın ile Fransız Sofiane Oumiha ringe çıktı. Rakibine 2-1 yenilen Aydın gümüş madalyada kalırken Fransız rakibi ise altın madalyaya uzandı.

64 kiloda ringe çıkan milli boksör Fatih Keleş, Cezayirli Abdelkader Chadi'ye 3-0 yenilerek gümüş madalyada kaldı.

Diğer final maçında ise altın madalya için 75 kiloda mücadele eden Adem Kılıççı ile Mısırlı Hosam Abdin ile ringe çıktı. Rakibini 3-0 yenen Adem Kılıççı altın madalya aldı.

Günün diğer maçında ise +91 kiloda Ali Eren Demirezen ile İtalya'lı Roberto Cammarelle altın için mücadele etti. Demirezen rakibine 3-0 yenilerek gümüş madalyada kaldı.

5 maçın sonunda Adem Kılıççı bayrağımız göndere çektirererk, İstiklal Marşımızı okuttu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bünyamin Aydın Akdeniz Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title