Haberler

Boks: Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası

Yıldız Erkekler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 57 kiloda mücadele eden milli sporcu Necat Ekinci, şampiyon oldu.

Yıldız Erkekler Avrupa Boks Şampiyonası'nda 57 kiloda mücadele eden milli sporcu Necat Ekinci, şampiyon oldu.

Ukrayna'nın Lviv kentinde gerçekleştirilen şampiyonada, finalde Azeri boksör Bahtiyar Gazibeyov ile karşılaşan Ekinci, rakibini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

60 kiloda mücadele eden Tuğrulhan Erdemir'in gümüş, Azad Demirhan ve Ahmet Otçu'nun ise bronz madalya aldığı bildirildi.

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç yaptığı açıklamada, hem Genç ve Yıldız Bayanlar Dünya Şampiyonası'nda hem de Yıldız Erkekler Avrupa Şampiyonası'nda aynı gün altın madalya kazanmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, "Türk boksu altın çağını yaşıyor. Geleceğe yatırım yapmamızın meyvelerini şimdiden alıyoruz. Bu sporcularımız 2020 ve 2024 olimpiyatlarında ülkemizi temsil edecekler. İnşallah olimpiyat madalyasını da alarak bizlere gururun ve mutluluğun en büyüğünü yaşatacaklar. Emeği geçen tüm sporcularımıza ve antrenörlerimize teşekkür ederim"  ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Spor

Ukrayna Ekinci Lviv Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title