Haberler

Boğulan Gencin Cesedi Bulundu

Bartın'da, serinlemek için dün kardeşleri ile birlikte girdiği denizde dalgalara kapılarak kaybolan 21 yaşındaki Abdulsamet Şeker'in cesedi bu sabah bulundu.

Bartın'da, serinlemek için dün kardeşleri ile birlikte girdiği denizde dalgalara kapılarak kaybolan 21 yaşındaki Abdulsamet Şeker'in cesedi bu sabah bulundu. Şeker'i kurtarmak isterken boğulan babası 55 yaşındaki Yusuf Şeker'in cesedi dün çıkarılmıştı.

Olay, dün öğle saatlerinde Bartın'ın Mugada sahilinde meydana geldi. Ankara'da oturan Yusuf Şeker, eşi 53 yaşındaki Meliha, çocukları 21 yaşındaki Abdulsamet, 22 yaşındaki Semanur ve 31 yaşındaki Şennur Şeker ile birlikte tatil için Bartın'ın Mugada sahiline geldi. Şeker çiftinin 3 çocuğu dalgalı olmasına rağmen denize girdi. Bir süre sonra 3 kardeş dalgalara kapılarak açığa doğru sürüklenmeye başladı. Çocuklarının boğulma tehlikesi geçirdiğini gören Yusuf Şeker, denize girerek onları kurtarmaya çalıştı. Ancak, kendisi de dalgalara kapıldı.

Bölgede bulunan İl Özel İdare Müdürlüğü'ne ait cankurtaranlar suya girerek Şennur ve Semanur ile baba Yusuf Şeker'i kıyıya çıkardı. Abdulsamet Şeker ise dalgalar arasında gözden kayboldu. Şennur Şeker'in tedavisi olay yerinde yapılırken, baba ve diğer kızı ambulanslarla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yusuf Şeker, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı 'Degak-3' dalgıç ekipleri, dün akşam ara verdikleri arama çalışmalarına sabahın ilk saatlerinde yeniden başladı.  Abdulsamet Şeker'in cesedi, kıyıdan 50 metre açıkta 5 metre derinlikte bulundu. Kıyıya çıkarılan Şeker'in cesedi, aynı hastanenin morguna konuldu. Oğlunun cesedinin çıkarıldığını gören Meliha Şeker gözyaşlarına boğuldu. Semanur Şeker'in durumunun iyi olduğu belirtildi. Soruşturma sürdürülüyor. - Bartın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bartın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title