Haberler

Boğazlıyan'da Teröre Lanet Yağdı

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde teröre lanet mitingi düzenlendi.

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde teröre lanet mitingi düzenlendi.

Boğazlıyan Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitinge Boğazlıyan Belediye Başkanı Mustafa Özdal, MHP İlçe Başkanı Tuncer Bozyokuş, HAS Parti İlçe Başkanı Uğur Karakoç, şehit Mustafa Erdoğan'ın babası Ramazan Erdoğan, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlar katıldı. Cuma namazından sonra vatandaşlar "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Kahrolsun PKK" gibi sloganlar atarak Cumhuriyet Meydanı'nda toplandı. Mitingde konuşan Tuna Çetin isimli vatandaş, vatanın her ferdinin şehit olmaya hazır olduğunu belirterek, "Bizler Doğu'da askerliğimizi yaptık. Bıraksınlar biz de gidelim aslanlar gibi savaşalım. Mustafaların, Mehmetlerin intikamını alalım" dedi.

Serhan Ören isimli vatandaş ise, "Bu vatanın her karış toprağı şehitlerin kanlarıyla sulandı. 8 Askerimiz şehit oluyor ama kimsenin kılı kıpırdamıyor. Uyan artık gaflet uykusundan Türk evladı. Şehitlerin kanları yerde kalmayacak. PKK akıttığı kanda boğulacaktır" diye konuştu.

Hakkari'de şehit olan 8 asker için kılınan gıyabi cenaze namazından sonra miting sona erdi. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Erdoğan Mustafa Özdal Boğazlıyan Yozgat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128104 #128105 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor?
title