Haberler

Boğazı Kesilerek Öldürülen Necla Sağlam'ın Annesi Konuştu

Zonguldak'ta, boğazı kesilerek öldürülen 23 yaşındaki Necla Sağlam'ın annesi 41 yaşındaki Serpil Gökyer, idamın geri gelmesini isteyerek, "Biz çocuklarımızı dışarı bırakamayacak mıyız? Bu katiller böyle yapsın diye mi büyütüyoruz?

Zonguldak'ta, boğazı kesilerek öldürülen 23 yaşındaki Necla Sağlam'ın annesi 41 yaşındaki Serpil Gökyer, idamın geri gelmesini isteyerek, "Biz çocuklarımızı dışarı bırakamayacak mıyız? Bu katiller böyle yapsın diye mi büyütüyoruz? Devlet neden bunları idam etmiyor. Benim çocuğuma bunu yapanı da öldürsünler" dedi.

Geçen 24 Şubat'ta meydana gelen olayda Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda (TTK) memur olan Necla Sağlam, yalnız yaşadığı evinde başına poşet geçirilip boğazı kesilerek öldürüldü. Cinayetten 21 gün sonra gözaltına alınan boya ve tesisat işiyle uğraşan Tolga K., kuvvetli suç şüphesiyle tutuklandı. Geçen hafta Ankara Adli Tıp Grup Başkanlığı'ndan gelen raporda da Necla Sağlam'ın tırnaklarından, olayda kullanılan bıçak ve poşetten alınan DNA örnekleri, Tolga K.'nın DNA örnekleriyle uyuştu.

KIZININ EŞYALARINI TESLİM ALDI

İl Emniyet Müdürlüğü'nün haber vermesi üzerine Isparta'dan Zonguldak'a gelen anne Serpil Gökyer, kızının eşyalarını teslim aldı. TTK misafirhanesinde gazetecilere konuşan Gökyar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'na seslenerek idamın geri gelmesini istedi. Kızını çok zor şartlarda büyüttüğünü anlatan Gökyer, şöyle konuştu:

"Babası şiddet uyguluyordu kızıma. Ben kızlarımı asgari ücretle çalışarak okuttum. Babası kızımı okuldan aldı çalıştırmak için dövdü. Babası şiddet uyguladığı için devlet yurda aldı kızımı. Bana ve kızıma çocuk yaştan beri devamlı şiddet uyguluyordu. Ben en sonunda 2015'de boşandım. Kızım bana şahitlik yaptı diye kızıma iftira attı, kendisini  bıçakladı diye. Çok zorluklar çektik. Biz çocuklarımızı dışarı bırakamayacak mıyız? Bu katiller böyle yapsın diye mi büyütüyoruz? Devlet neden bunları idam etmiyor. Bunların birkaç tanesini idam etseler bunlar bir daha böyle yapamaz. Kaç tane genç kızımızı, kadınlarımızı öldürdüler. Benim çocuğuma bunu yapanı da öldürsünler."

KİMSEYE MUHTAÇ OLMAYACAK DİYE SEVİNDİK

Kızının memur olmasının ardından çok mutlu olduklarını ve hayatının düzene gireceğini düşündüklerini anlatan Gökyer, "Eline ekmeğini aldı kimseye muhtaç olmayacak diye sevindik. Burada da pislikler buldu çocuğumu. Benim çocuğumun çektiği acının, bana yaşattığı acının milyonlarca kez fazlasını yaşasın. Ne istedi benim çocuğumdan? Biz evimize bir tamirci alamayacak mıyız ihtiyaç olduğu zaman? Biz kime güveneceğiz?" diye konuştu.

- Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title