Haberler

Güreşe Getirilen Boğa Sahibini Hastanelik Etti

Güncelleme:

Muğla'da düzenlenen boğa güreşlerinde, kızgın boğa sahibini hastanelik etti. Boğa görevliler tarafından zor sakinleştirildi.

Muğla'nın Menteşe ilçesine bağlı Akkaya Mahallesi'nde bu yıl 16'ncısı düzenlenen boğa güreşlerinde, kızgın boğa sahibini hastanelik etti. Güreşlerde seyirci ile güreş alanı arasında alınan önlemler nedeniyle rakiplerinden kaçan boğalar saha içinde etkisiz hale getirilerek, olası facialar önlendi.

"AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZI BİR ARAYA GETİRMEK"

Akkaya boğa güreşlerine Muğla ve çevre illerden yaklaşık 150 boğa katıldı. Deste, ayak, küçük orta, büyük orta, başaltı ve baş kategorilerinde yaklaşık 40 derece sıcaklıkta mücadelede boğa güreşlerini 5 bin kişinin üzerinde seyirci izledi. Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş yaptığı açıklamada, boğa güreşlerinin bölgede çok önemli yeri olduğunu, güreşlere Muğla'nın dışında diğer illerden de büyük katılım gerçekleştiğini açıkladı. Gümüş, "Festival Muğla'da yaz aylarının önemli etkinlikleri arasında yer alıyor. Atalarımızdan miras kalan geleneği, kültür, örf ve adetlerimizi yaşatmaya çalışıyoruz. Amacımız güreşler sayesinde vatandaşlarımızı bir araya getirerek kaynaşmalarını sağlamak" dedi.



BOĞA HASTANELİK ETTİ

Güreşler sırasında bir boğa güreş sahasındaki bir kişiye saldırdı. Boğa zor sakinleştirilirken, saha görevlileri yaralanan vatandaş ile uğraşırken, aynı boğa aynı alanda bir başkasına saldırdı. Sahibi olduğu öğrenilen vatandaş boğanın saldırısı sonrası yaralanırken, alana çağrılan ambulansla yaralılar hastaneye kaldırıldı.

Öte yandan, boğanın saldırı anı saniye saniye kameraya yansıdı.






Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bahattin Gümüş Menteşe Muğla Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (62)

alkışlı yorum:

Sayın boğayı tebrik ediyorum. . . !!!!

27
3
yanıtYanıtla
Adem:

bunlar insan olamaz, baska isiniz yokmu hayvanlara eziyet ediyorsun

26
0
yanıtYanıtla
TOPALALI:

BEN INSAN GÖREMIYORUM

21
2
yanıtYanıtla
mert özcan:

Yazıklar olsun orada hayvanlar zevk için dövüştürülüyor dayak atılıyor ve sözde aklı başında olması gereken bir belediye başkanı olacak zavallı çıkıp bu durumu bir başarıymış gibi övünerek anlatıyor. . . İnşallah sende kalırsın o boğanın altında. . Son olarak da böyle hayvanlara eziyet eden işkence eden insanlar cezasını çekiyor ya o kadar mutlu oluyorum ki görünce

16
4
yanıtYanıtla
KapakMobil-IOS:

Çok iyi olmuş zavalı hayvanları dövüştürürseniz sonuç bu olur

19
1
yanıtYanıtla
DEVLET BAHCELI ASKERLIGINI PARALI YAPMIS:

Aptal insanoglu

6
11
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Bunlar insan değil. Allahu teala kuranda buyuruyor. ''Hayvanlar benim sessiz kullarımdır. Ahiret günü konuşacaklardır. '' bunu yapan kimse insan olamaz. Şeref ahlak yoksunları hayvanlardan ne istiyorsunuz bırakın doğada yaşasınlar.

17
0
yanıtYanıtla
Zaza Kürdü:

Amacı insanları bir araya getirmekmiş :) şimdi kendini bir araya getir bakalım neyse Allah şifa versin Amin

13
2
yanıtYanıtla
Burak:

İyi olmus diyemicem ama hayvanları dövüstürenlere ders olur umarım.

12
2
yanıtYanıtla
cengiz:

boğa hayvanlığını yapmış insan oğlu insanlığını yapmışmı

12
1
yanıtYanıtla
Tüm 62 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title