Haberler

Bodrumspor Balıkesir Deplasmanına Gidiyor

Güncelleme:

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Bodrum Belediyesi Bodrumspor Çarşamba günü Balıkesir deplasmanında Ayvalıkgücü ile karşılaşacak.

B.B. Bodrumspor'da geçtiğimiz Cumartesi günü Denizli Büyükşehir Belediyespor karşısında alınan 3 puanın ardından yüzler gülerken, Çarşamba günü Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın Bodrum'da ki hazırlıkları sona erdi.

Bodrum İlçe Stadı'nda gerçekleştirilen antrenman sonrasında, Denizli B.Ş.Belediyespor maçını da değerlendiren teknik direktör Cem Cambaz şunları söyledi;

"Denizli maçına gerçekten iyi başladık. Başlar başlamaz kazanma azmimiz, konsantremiz ve iştahımız çok üst düzeydeydi. Bunda seyircimizin de çok büyük etkisi var, bizlere çok büyük destek verdiler. Oyuna baktığımızda ilk yarı oyuna gerçekten çok iyi başladık. Otuzuncu dakikaya kadar bir çok gol pozisyonumuz var. Baktığınızda 1-0 öne geçtik penaltıyla. 35 ile 45 arasında bir koruma içgüdüsüyle savunma anlamında takımımız biraz geriye çekildi ama baktığınız zaman ikinci yarıda yine o iştahlı, arzulu, seyircimizin de arkamızdan verdiği rüzgarla 2-0 ve 3-0'ı bulduk. Daha da farklı olabilirdi, 3-1 bitti ama çok daha farklı bitebilirdi".

Cambaz, 3. ligin 19 takımlı bir lig olduğunu belirterek Ayvalıkgücü maçı öncesi de şunları söyledi;

"Herkes iyi takım. Herkes gününde ve o gün anlık performansıyla çok önemli bu ligde. Onun için iyi konsantre olmak her şeyden önce geliyor. Bizde iyi konsantre olup Ayvalık maçından en iyi sonucu alıp gelmek için bütün çalışmalarımız devam ediyor. Onur'un bir sakatlığı var zaten kendisi kart cezalısı duruma düştü. Onun dışında bir eksiğimiz yok. Bütün her şeyimizle, bütün benliğimizle Ayvalıkgücü maçına hazırız. İnşallah oradan da 3 puan ile dönmek için elimizden gelen mücadeleyi yapacağız" dedi.

B.B. Bodrumspor kafilesi Salı günü karayolu ile Balıkesir'de hareket ederek Çarşamba günü oynanacak maç öncesi kampa girecek. Ayvalık Hüsnü Uğural Stadı'nda saat 13:30 başlayacak karşılaşmaya Bodrum'dan da taraftarlar gideceği öğrenilirken, karşılaşmayı Ozan Bileyci yönetecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Balıkesir Ayvalık Bodrum Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title