Haberler

Bodrum Uluslararası 1. Moonlight Sanat Festivali Programı

Güncelleme:

Bodrum Uluslararası 1. Moonlight Sanat Festivali 3 Eylül – 10 Eylül tarihleri arasında Bodrum Kalesi ve Bodrum Antik Tiyatro'da sanatseverlerle buluşuyor.

Bodrum Uluslararası 1. Moonlight Sanat Festivali ilk ayağı olan BODRUM KALE KUZEY HENDEĞİ nde Tiyatro günleri SADRİ ALIŞIK TİYATROSU YATAK ODASI DİALOGLARI nın performansı ile başlayacak, Birol Güven'in yazdığı, Galip Erdal'ın yönettiği Yatak Odası Diyalogları adlı tiyatro oyunu, 3 Eylül Çarşamba akşamı saat 21:30 da.

Sumru YAVRUCUK'un yönetip oynadığı KUMBARACI TİYATROSU Kimsenin Ölmediği Bir Günün Ertesiydİ oyunu ile 4 Eylül Perşembe akşamı sahneleniyor.

BODRUM KALE KUZEY HENDEĞİ ndeki programın son Tiyatro oyunu Genco ERKAL'ın Nazım Hikmet tutkusunun ürünü olan YAŞAMAYA DAİ adlı müzikli gösterisi, 5 Eylül Cuma akşamı BODRUM KALE KUZEY HENDEĞİ nde tiyatroseverlerle buluşuyor.

Bodrum Uluslararası 1. Moonlight Sanat Festivali nin ikinci ayağı olan ve Bodrum Antik Tiyatro da düzenlenecek olan gösterilerinde İlk kez Türkiye de konser verecek olan West End ve Broadway müzikallerinde başrol oynayan tenorlardan kurulu dünyaca ünlü İNGİLTERE den 12 TENORS 8 Eylül Pazartesi akşamı sahne alacaklar…

9 Eylül Salı gecesinde İrlanda'nın efsane dans grubu OF THE IRELAND Bodrum Antik Tiyatro da enfes dans gösterileri ile gelen seyircilere muhteşem bir gece yaşatacaklar.

Ve festivalin kapanış gecesinde Buğulu sesi ve sıra dışı duruşuyla ve Je Veux parçası ile En Beğenilen Fransız Şarkıcı ünvanının sahibi genç müzisyen, büyülü kişiliği, enerjik sesiyle ZAZ , kendi orkestrası ile 10 Eylül Çarşamba akşamı Bodrum Antik Tiyatrosunda sahne alacak.

Festival Biletleri Biletix'te satışta

KRAL TV nin medya sponsoru olduğu ve 3-10 Eylül arasında yapılacak Bodrum Uluslararası 1. Moonlight Sanat Festivali nin biletlerinin satışına Biletix'te başlandı. Zengin bir programa sahip olan Bodrum Uluslararası 1. Moonlight Sanat Festivali nde yurt dışından önemli sanatçıların dışında Türkiye'nin yetiştirdiği ve sanatlarını uluslararası alanda sürdüren önemli değerler de festivalde yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Birol Güven Bodrum Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title