Haberler

Bodrum Şoförler Odasından Bodrum Su Sporları Kulubüne Plaket

Güncelleme:

Bodrum'umuza büyük gurur yaşatan Bodrum Su Sporları Kulübü dalgıçları Bedri Sincar, Nevzat Dıngıl , Deniz Büyüksöylemez ve Mustafa Ertürk ü tebrik ederek teşekkür plaketi verdi.

Bodrum Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Hasan KABLI, Balıkesir Erdek Zıpkınla Balık Avı Türkiye Şampiyonası Yarışmasında Türkiye 6. olarak Bodrum u en iyi şekilde temsil eden ve Bodrum'umuza büyük gurur yaşatan Bodrum Su Sporları Kulübü dalgıçları Bedri Sincar, Nevzat Dıngıl , Deniz Büyüksöylemez ve Mustafa Ertürk ü tebrik ederek teşekkür plaketi verdi.

Balıkesir Erdek de yapılan Su altı zıpkınla balık avı Türkiye Şampiyonasına katılan, Bodrum Su sporları Kulubüne sponsor olan şoförler odası başkanı Hasan Kablı yaptığı açıklamada; Böyle bir ligde yarışan ve en başarılı şekilde bizleri temsil eden kulubümüze sponsor olduğumuz için mutluyuz. Biz her zaman Bodrum'umuzun tanıtımına yardımcı olacak aktivitelerin ve başarılı sporcularımızın yanında yer almaya devam edeceğiz dedi.

Bodrum su sporları kulübü hocası Bedri Sİncar nazik jestlerinden dolayı Başkan Hasan KABLI ya teşekkür ederek. Bu yarışmaya katılabilmek için Bodrum da çok sponsor aradıklarını ama başarılı olamadıklarını ama sayın başkanımızla bir kere görüşmemiz sonucunda bize sposor oldu ve en iyi şekilde Bodrum u temsil etmeye çelıştık sayın Başkanımız nezdinde Bodrum Şoforler Odasına teşekkür ediyoruz dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Ertürk Sincar Dağı Balıkesir Bodrum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title