Haberler

Bodrum-Çeşme'de Neler Oluyor?

Ortaç'tan Jet Ski Şov! Bu Yaz Çeşme'yi Mesken Tutan Ünlü Şarkıcı Serdar Ortaç, Önceki Gün Nişanlısı...

Ortaç'tan jet ski şov!

Bu yaz Çeşme'yi mesken tutan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, önceki gün nişanlısı Chloe Loughnan ile Marrakech Beach Club'taydı. Geçtiğimiz günlerde nişanlısının sırtına bindiği karelerle gündeme gelen Ortaç, bu kez jet ski yaptı. Ünlü şarkıcı, Chloe ile gün boyu koyları gezdi. Ortaç, "Çeşme, benim için dinlenmek demek. Burada moralim yerine geliyor" dedi.

Bodrum'un 50 tonu!

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ve kızları Su ile Bodrum tatiline devam ediyor. H'0 adlı tekneleriyle yaz başından bu yana koyları dolaşan Altuğ, formda vücuduyla dikkat çekti. Güzel oyuncu, gün boyunca E.L. James'in 'Grinin 50 Tonu' adlı kitabını elinden düşürmedi.

Çekim için kuralı bozdu

'Survivor'dan döndükten sonra tatil maratonuna başlayan manken Irmak Atuk, Çeşme'ye demir attı. Yaz başından beri bikinili poz vermemek için büyük çaba harcayan Atuk, önceki gün bir reklam çekimi için Laika Beach'te fotoğrafçı Metin Tunç'a poz verdi.

İlham kaynağı Alaçatı

Dünyaca ünlü Türk modacı Atıl Kutoğlu, yeni sezon öncesi Alaçatı'da enerji depoluyor. Önceki gün objektiflere takılan Kutoğlu, "Alaçatı rüya alemi gibi; burada tüm negatif enerjimi boşaltıyorum. Sonbahara bomba gibi bir koleksiyon hazırlıyorum ve buradan ilham alıyorum" dedi.

Aşk bitti dostluk devam

Hamdi Alkan ile ilişki yaşayan oyuncu Selen Görgüzel, önceki gün Bodrum Gündoğan'da görüntülendi. Eski sevgilisi Ertuğrul Bitlis'in evinde objektiflere takılan Görgüzel, Bitlis'in evinde kalan kızını almaya geldiğini belirterek "Artık Ertuğrul ile iki arkadaşız" dedi.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Serdar Ortaç Pınar Altuğ Bodrum Çeşme Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title