Haberler

Bodrum Belediyesi'nde Polis Baskını

Güncelleme:

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde polis belediyede bazı dosyalara el koydu.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde 'rüşvet, yolsuzluk, ihalelere fesat karıştırma, imar plan ve tadilatlarında usulsüzlük' iddiaları üzerine polis belediyede bazı dosyalara el koydu. Bodrum Belediye Başkanı DP'li Mehmet Kocadon, "Bu bir operasyon değil inceleme. Hizmet vermeye devam ediyoruz. Önemli birşey çıkacağını sanmıyorum" dedi.

Muğla il ve Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüklerinden 20 kişilik bir ekip bugün saat 10. 00 sıralarında belediyeye gelerek çeşitli müdürlüklerde inceleme yapmaya başladı. Ekipler, Fen ve İmar İşleri, muhabese ve belediye bağlı Gıda A. Ş. 'nin belgelerini incelerken, bu servislerde çalışan personel bina dışına çıkarıldı.

KOCADON: OPERASYON DEĞİL, İNCELEME

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon operasyonu evinde duydu. Kocadon, DHA'ya yaptığı açıklamada, polisin bazı vatandaşların ihbar ve şikayetlerini dikkate aldığını belirterek, "Bizden bazı meclis kararları ve belgeleri istediler. Önemli bir şey çıkacağını sanmıyorum" dedi.

Daha sonra, belediyeye gelen Başkan Mehmet Kocadon, gazetecilere kısa bir açıklama yaptı. Kocadon şunları söyledi:

"Bu bir operasyon değil. Emniyet yetkilileri, meclis kararları ve bazı evraklarda incelemelerde bulunmak istedi. İncelemeleri devam ediyor. Memurlarımız görevinin başında ve vatandaşlara hizmet veriliyor. Şu anda bir sıkıntı yok, herkes rahat olsun. Ben çok rahatım. Ciddi birşey olduğunu sanmıyorum. " - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title