Haberler

Özel Sporcular Türkiye Bocce Şampiyonası Kemer'de Başladı

Özel Sporcular Türkiye Bocce Şampiyonası, Kemer Spor Salonunda, 60 ilden 120 sporcunun katılımıyla başladı.

Özel Sporcular Türkiye Bocce Şampiyonası, Kemer'de başladı.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Kemer Spor Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonaya 60 ilden 48'i kız, 72'si erkek olmak üzere 120 sporcu katılıyor.

Şampiyonada oluşturulan A grubunda hafif zihinsel engelliler, B grubunda ise ağır ve otistik zihinsel engellilerin bulunuyor. Gruplardaki takımlar, puan sistemine göre mücadele edecek.

Şampiyonada, seremoninin ardından Burdur İsmail Şerife Sarı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Mehteran Takımı gösteri sundu.

Kemer Kaymakamı Bayram Ali Köse, törende yaptığı konuşmada, özel sporcuları Kemer'de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

Özel sporculara her zaman destek olmaya hazır olduklarını ifade eden Köse, şampiyonaya katılan sporculara başarı diledi.

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu Başkanı Birol Aydın da Türkiye'nin 60 ilinden gelen tüm sporcuların, gönüllerin birincisi olduğunu belirtti.

Özel sporcuların kendilerine Allah'ın emaneti olduğunu dile getiren Aydın, sporculara hizmet etmekten mutlu olduklarını kaydetti.

Aydın, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonunun yaklaşık 10 yıllık bir federasyon olduğunu, son 2 yıl içerisinde iki dünya ve bir Avrupa şampiyonasına katıldıklarını bildirdi.

Şampiyona, 13 Aralık Cuma günü sona erecek.

Kaynak: AA / Spor

Birol Aydın Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title