Haberler

    Bmw X7 mi Geliyor?

    CARMEDYA.COM – BMW’nin X serisi modelleri arazi performanslarıyla sıkça ön plana gelmiştir. M rozetli versiyonları da olan bu seride, X7’de yer alacak mı soruları akıllara geldi. Bu soruyu akıllara getiren ise basına sızan bazı fotoğraflar. SUV pazarında giderek artan rekabet markaları birbiri ile yarıştırır hale getirdi. X5 ve X6 modelleriyle oldukça başarılı bir tablo çizen BMW, X7...

    CARMEDYA.COM – BMW'nin X serisi modelleri arazi performanslarıyla sıkça ön plana gelmiştir. M rozetli versiyonları da olan bu seride, X7'de yer alacak mı soruları akıllara geldi. Bu soruyu akıllara getiren ise basına sızan bazı fotoğraflar.

    SUV pazarında giderek artan rekabet markaları birbiri ile yarıştırır hale getirdi. X5 ve X6 modelleriyle oldukça başarılı bir tablo çizen BMW, X7 ile Bentley Bentayga ve Mercedes–AMG GLS 63'e rakip olmayı düşünebilir. Bu modelin en spesifik özelliği 7 koltuklu olarak gelebileceği. Özellikle geniş ailelerin tercih edeceği bu sınıfta BMW'nin atak yapıp yapmayacağı merak konusu. Modelin üretimi halinde 4.4 litre V8 motor ike gelmesi planlanıyor. Bu motorun 600 Hp gücünde olması gelen duyumlar arasında.

    Kaynak: Carmedya.com / Otomobil

    Otomobil Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title