Haberler

BMW Müzesinden Eşsiz Görüntüler

Güncelleme:

Dünyanın en önemli araba markalarından biri olan BMW'nin Bavyera Münih'de bir müzesi var. Müzedeki modeller ziyaretçileri adeta büyülüyor.

Almanya'nın sanayi başkenti Bavyera bölgesinin göz bebeği Münih BMW müzesi. Belki de Münih'in en önemli yeri. BMW Müzesi, 1972 yılında, 1972 Yaz Olimpiyatları'ndan hemen önce açılmıştır. Müze, BMW'nin tarihi hakkındadır ve BMW'nin eski otomobilleri müzede yer almakta.

Olymiapark'ın hemen yanında kocaman bir arazide BMW fabrikası BMW Welt var. Bir nevi araba galerisi tadında olan binada BMW gruba ait yeni çıkan tüm modeller değişik konseptlerde tanıtılıyor. Girişler ücretsiz.

İlgili Haberler

BMW MÜZESİ

Buranın hemen karşısında şirket ana binasının hemen altında ise BMW Müzesi yer alıyor. Müzeye giriş ücretli. Müzenin içerisinde BMW'nin geçmişten günümüze tüm araçları sergileniyor. Günde Dünya'nın çeşitli yerlerinden gelen binlerce insan bu müzeyi ziyaret ediyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Bavyera Almanya Münih Otomobil Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (2)

MMOM:

Müslüman yolculuğa çıkarken aşağıdaki duayı oku ve yanında bulundur. Allah ın izni ile sağlık ve selamet içinde geçer. ‘’Tevekkeltü alellahi ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azıym. ’’

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

büyü samanda değil zamandadır ilerleyen zamanda son nesil ötekileri tepeler geçer allahın ilmi dimağlara daha bir gelişmiş olarak mehdiye kadar inecektir

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title