Haberler

BJK K.Karabük maç özeti (Beşiktaş Karabük) 27 Nisan

Güncelleme:

Beşiktaş Karabükspor maç özeti ve Spor Toto Süper Lig'de haftanın tüm maçlarının özeti. Beşiktaş 29.haftanın kapanış maçında sahasında Karabük'ü ağırladı. Maçın geniş özeti ve tartışmalı pozisyonları bu adreste.

Beşiktaş Karabük maç özeti. BJK Karabükspor geniş özet. Spor Toto Süper Lig'de haftanın kapanış maçında Siyah Beyazlı ekip Karabükspor'u konuk etti. Osmanlı Stadı'nda oynanan mücadelede öne geçen taraf ev sahibi oldu. Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson 25.dakikada attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmayınca Beşiktaş Karabükspor maçının ilk 45 dakikası Siyah Beyazlı ekibin 1-0 üstünlüğüyle geçildi. Maçın geniş özeti ve mücadeleden notlar haberler.com adresinde.

(VİDEO)

DEVRE: Karşılaşmanın ilk yarısı Beşiktaş'ın 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.
45
JOSE SOSA DİREK! Beşiktaş 2. gole yaklaştı. Yaklaşık 25 metreden serbest vuruş kullanan Sosa direğe takıldı.
45
İlk yarıya 2 dakika eklendi.
45
Karabükspor'da Viola'nın yerine Abdulaziz Demircan oyunda
42
KIRMIZI KART! Ceza sahası dışında elle müdahalede bulunan Karabükspor kalecisi Waterman kırmızı kart gördü.
40
Furkan sarı kart gördü.
36
Ceza sahası içinde sol çaprazda topla buluşan Fatih Candan sert bir şut çekti ancak Beşiktaş savunması topun kaleye gitmesini önledi.
35
Serdar Kurtuluş'un havadan attığı pası Jose Sosa kafayla Demba Ba'nın önüne attı ancak ofsayt bayrağı havada.
33
BEŞİKTAŞ KALABALIK GELDİ: Gökhan Töre'nin derinlemesine pasında Tolgay topa hareketlendi ama Waterman kalesinden çıkarak topu kontrol etti.
31
Karabükspor'da Fatih Candan'ın eli Serdar Kurtuluş'un yüzüne çarptı. Serdar kısa süreli bir sakatlık geçirdi.
29
Erdem Özgenç ile sol kanattan serbest vuruş kullanan Karabükspor atağını Günay Güvenç önledi.
25
GOOLL!! Atiba takımını öne geçirdi... Beşiktaş ilk organize gelişen atağında golü buldu. Serdar Kurtuluş sağ kanattan açtığı ortada kafayı vuran Atiba Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.
23
Jose Sosa, Musa Çağıran'ın müdahalesi sonucu yerde kaldı. Orta sahaya yakın bir noktadan serbest vuruş kullanan Beşiktaş topu rakibine kaybetti.
21
Maçtaki ilk sarı kart Fatih Candan'a.
20
Karşılaşmada ilk 20 dakika golsüz geçildi. Karşılıklı ataklar var.
14
DEMBA BA UZANAMADI: Mustafa Pektemek sağ kanattan ceza sahasına girdi, yerden sert bir şekilde ortasını yaptı ama Demba Ba topa yetişemedi.
11
Karabükspor ceza sahasına doğru ilerleyen Gökhan Töre topu ayağından açınca yerde kaldı. Faul bekledi ama hakem Bülent Yıldırım devam diyor.
9
KARABÜKSPOR ETKİLİ GELDİ: Organize paslarla hücuma çıkan Karabükspor'da Furkan sağ kanattan ortasını yaptı. Ceza sahasında yaşanan karambolde Günay kalesini terk etti. Fatih'in şutu Beşiktaş savunmasına takıldı.
5
Sağ kanattan Beşiktaş ceza sahasına giren Ahmet İlhan ortasını yaptı fakat Beşiktaş savunması başarılı.
2
Sağ kanatta topla buluşan Gökhan Töre, ortasını yaptı ancak Ahmet İlhan Özek topu uzaklaştırdı.
1
Karşılaşmaya Kardemir Karabükspor başladı. Her iki takıma da başarılar.
MAÇ ÖNCESİ
İki takım da sahada. Karşılaşma birazdan başlayacak.
MAÇ ÖNCESİ
Karabükspor'un ilk 11'i: Waterman, Erdem, Murat, Yiğit, Tanju, Hakan, Musa, Viola, Furkan, Ahmet İlhan, Fatih
MAÇ ÖNCESİ
Beşiktaş'ın ilk 11'i: Günay, Serdar, Ersan, Sivok, Motta, Atiba, Tolgay, Gökhan Töre, Sosa, Mustafa, Demba Ba

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Gökhan Töre Demba Ba Beşiktaş Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title