Haberler

Vatandaşın İhbarı Bombalı Saldırıyı Önledi

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarının menfeze tuzakladığı el yapımı patlayıcı vatandaşın ihbarıyla önlendi.

Diyarbakı'ın Bismil ilçesi Tepe beldesi girişinde terör örgütü PKK mensuplarınca bir menfezde kablo düzenekleri gören vatandaşlar güvenlik güçlerine haber verdi.

6 MUTFAK TÜPÜYLE BOMBA

Vatandaşın ihbarı üzerine bölgeye giden güvenlik güçleri çevrede güvenlik önlemi aldıktan sonra menfezde inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde çok sayıda kablo ve 6 adet mutfak tüpü içine yerleştirilmiş el yapımı patlayıcı buldu.

TELSİZLE PATLATACAKLARDI

Güvenlik güçlerinin titiz çalışması sonrasında telsiz frekanslarına ayarlanmış bomba etkisiz hale getirildi. Jandarma ekipleri menfeze yerleştirilen patlayıcılarla ilgili olarak bölgede operasyon başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bismil 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (3)

pistof:

Butun tupleri kaldirmak gerek simdi elektirik ocaklar firinlar sobalar hercesit malzeme var neden butup isinden vazgecemiyoruz dogu illerinden hepsini toplamak lazim

22
9
yanıtYanıtla
orhan:

askeri öldürüp etrafı yakıp yıkmanın dış güçler hariç kimseye faydası olmaz kardeş kardeş yaşamak varken silah alıp dağa çıkmaya ne gerek var

11
1
yanıtYanıtla
SENATORE:

ABD PKKnın BAŞINA PAPAZ ATAMASI YAPTI

4
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title