Haberler

Bismil'de Sokağa Çıkma Yasağı İlan Edildi

Güncelleme:

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, bugün saat 11.00'dan geçerli olmak üzere ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Yaşanan olaylar nedeniyle önceki gün 4 mahallesinde sokağa çıkma yasağı ilan edilen Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde, bugün saat 11.00 itibari ile ikinci kez sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

İlçe genelini kapsayan yasağın ikinci bir emre kadar devam edeceği bildirildi.

9 YAŞINDAKİ ELİF HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Geçtiğimiz pazar günü Bismil'de PKK'lıların polise yönelik düzenlediği roketatarlı saldırıda 9 yaşındaki Elif Şimşek hayatını kaybetmiş, 5 kişi de yaralanmıştı.

1 YDG-H'Lİ ÖLDÜRÜLDÜ

Bismil'de ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ederken, polis ile çatışmaya giren 1 YDG-H'li terörist öldürüldü.

Dün akşam ilçe merkezinde polis ile çatışmaya giren YDG-H üyesi N.K.'nin öldürülmesinin ardından olayların çıkması üzerine valilik kararıyla ilçe genelinde sokağa çıkma yasağı ilan edilmişti. Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Bismil ilçesi Fırat Mahallesi İbrahim Oruç Parkı mevkiinde polis ekipleri ile çatışmaya giren 16 yaşındaki YDG-H'li terörist B.B., silahıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi. Öldürülen B.B.'nin cenazesi Bismil Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, ilçede gerginliğin devam ettiği belirtildi.

DİYARBAKIR'A TANK SEVKİYATI

Batı illerinden Güneydoğu'ya sevk edilen tanklardan 30'u Diyarbakır'a getirildi. Askeri TIR'larla getirilen tanklar, dün geceyi Gaziantep'teki 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda geçirdikten sonra, Diyarbakır-Şanlıurfa kara yolu üzerinden kente ulaştı. Askeri konvoya, zırhlı polis araçları eşlik ederken, geçiş güzergâhlarındaki yollar güvenlik gerekçesiyle bir süre ulaşıma kapatıldı. Tanklar, Diyarbakır 7'nci Kolordu Komutanlığı'na girdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Bismil Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500

Yorumlar (101)

W:

SÜRÜN TANKLARI BİR TARAFTAN GİRSİN ÖBÜR TARAFTAN ÇIKSIN YOK EDİN HEPSİNİ

16
142
yanıtYanıtla
diyarbekirli:

yavaşşş zalim.biz mahsum kürtlerin suçu ne?

yanıt2
yanıt0
MUŞ:

GEBER AKP LERİ YANDAŞLAR ALLAH BELASINI VERE AKP LERİNİN İSİD BUNLAR

84
28
yanıtYanıtla
murat:

önce yazı yazmayı öğren.

yanıt14
yanıt3
halk:

devlet orda taş üstünde taş bırakmazda sivil halk zarar görmesin diye dikkatli davranıyor, bu etekli avratlar ordan çıkartılacak er ve ya geç

81
22
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınkemter kul:

leş yok mu leş

15
86
yanıtYanıtla
AMEDLİ:

FOTOĞRAFTAKİ YER BİSMİL DEĞİL Kİ. . . ARTI BİR DİĞER OLAY HDP MASUM ÇOCUK ROLUNE GİRMİŞ OY DİLENCİLİĞİ YAPIYOR YOK TÜRKİYE PARTİSİYİZ YOK ŞÖYLEYİZ DE BÖYLEYİZ DİYOR. DİYARBAKIRDA MAHALLE MAHALLE KAHVEHANE KAHVEHANE GEZİP MİLLETİ NE DİYE OYURUYORSUNUZ? ÇIKIN SOKAKLARA DİRENİN DİYE UYARIRKEN ACABA HANGİ KILIKTA BU ŞAVAŞ ÇAĞIRTKANLIĞINI YAPIYOR. BU HDP YE DİNİ İMANI OLAN OY MOY VERMEZ. HDP NİN OLDUĞU HERYERDE KAOS VARDIR. HAYAT MASUM İNSANLARA HARAMDIR. TEK SORUN MİLLET RENGİNİ BELLİ ETMEKTEN KORKUYO

29
47
yanıtYanıtla
kalin kafalilar:

Burda dinden imandan bahsedenler war ya sadece ağız alışkanlığından dine bagliligindan falan değil ayrıca bi kere sizde vicdan bile yok bu kadar karsnzdakini yok saydığıniza gore

yanıt5
yanıt3
eski akpli:

akp ile saray iktidarları için türkleri kürdleri bir birlerine kırdırtarak düşman ettiriyor

44
25
yanıtYanıtla
YENİ AKP Lİ:

BAK İŞİNE ÇAKALLL. . .

yanıt4
yanıt6
Tüm 101 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title