Haberler

Birecik'in sorunları el birliğiyle çözülecek

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde düzenlenen geniş katılımlı istişare toplantısında, ilçenin genel kamu ve Büyükşehir Belediyesi hizmetleri ile ilgili talepleri, problemleri ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Birecik Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı'nın ev sahipliğinde, Enver Nebihe Karaata Kültür Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya; AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve STK temsilcileri ile muhtarlar katıldı.

Başkan Pınarbaşı, istişare toplantısının amacının, gerek sivil toplum örgütleri gerekse köy muhtarlarının, eksik gördükleri konuları dile getirmelerine imkân sağlamak ve bu konularda neler yapılabileceğini konuşmak olduğunu söyledi. Pınarbaşı, "Burada ifade edilen rahatsızlıklar ve eksikler, ilçede halledilebiliyorsa burada halledilecek, il bazında veya bakanlık bazında ise sayın milletvekilimiz ve sayın büyükşehir belediye başkanımız çözüm üretme konusunda bu işin takipçisi olacaklar. Kendilerine şimdiden teşekkür ediyorum. İnşallah el birliğiyle Birecik'in tüm sorunlarını çözeceğiz" dedi.

Milletvekili Fakıbaba ve Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi de, Birecik'in çözüm bekleyen problemleri ile ilgili ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirttiler.

SORUN VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ DİNLENDİ

Daha sonra soru-cevap şeklinde geçen toplantıda, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile muhtarlar, karşılaştıkları sorunları, eksikleri ve isteklerini dile getirdiler. Konuşmacıları dikkatle dinleyen Fakıbaba, Çiftçi ve Pınarbaşı, sorunlarla ilgili notlar aldılar.

Fakıbaba, Çiftçi ve Pınarbaşı, daha sonra, ilçedeki kamu kurumlarının müdür ve amirleriyle Birecik Öğretmenevi'nde bir araya gelerek, toplantıda ifade edilen sorunların çözümü konusunda fikir alışverişinde bulundular.

Toplantının ardından, AK Parti Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Birecik Belediye Başkanı M. Faruk Pınarbaşı ile AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri, hep birlikte esnafı ziyaret ettiler.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Eşref Fakıbaba Şanlıurfa Birecik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title