Haberler

Birecik, Dev Buluşmaya Ev Sahipliği Yapacak

Güncelleme:

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesi 40 ilden sporcuların katılım göstereceği Kick Boks Turnuvası'na ev sahipliği yapacak.

Türkiye Kick Boks Milli Takım Teknik Direktörü ve Federasyon Genel Koordinatörü Murat Akaltun, 08-10 Mayıs 2015 tarihleri arasında Birecik'te yapılacak olan ve 40 ilin katılacağı Kick Boks Turnuvası ile ilgili hazırlıklarda sona geldiklerini açıkladı.

Dev organizasyona Türkiye genelinden 900'e yakın sporcu katılmasının beklendiğini belirten Akaltun, organizasyona ayrıca Dünya Kick Boks Birliği Başkanı (WAKO) ve Türkiye Kick Boks Federasyon Başkanı Salim Kayıcı, Beyaz Tv' de yayınlanan Ring Ateşi programının yapımcısı Orhan Ergen'in de katılacağını söyledi.

Akaltun açıklamasında tüm kent halkının buluşmaya davetli olduğunu belirterek "20 yıldır Şanlıurfa'mıza spor anlamında hizmet etmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. Bunun ile beraber çalışmalarımız neticesinde Şanlıurfa tarihin de olmayan başarıları ilimiz ve Türkiye'mize kazandırmanın mutluluğunu yaşadık. Dolasıyla sporcu anlamında da Şanlıurfa'da dünya ve Avrupa, Avrasya şampiyonları yetiştirdik. Ve Uzun yıllar milli takım antrenörlüğü ve teknik direktörlük görevini de başarı ile yürüttük. Aynı zaman da Şanlıurfa'nın spor arenasında ki prestij ve saygınlığının artırmak noktasında elimizden geleni yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Sadece 2015 yılı içerisinde iki tane dev organizasyonu Şanlıurfa'mıza getirdik ve başarılı bir şekilde organizasyonumuz yaptık. Bununla da yetinmeyip hemen ardından 8 – 10 Mayıs tarihleri arasında Birecik ilçemizde büyük bir organizasyon ile Türkiye'nin en iyi KickBokscularını Şanlıurfa'mızda buluşturacağız" dedi.

Akaltun ayrıca buluşma hakkında 9 Mayıs'ta Dedeman otelinde Dünya Kick Boks Birliği Başkanı, Şanlıurfa Valisi, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü, Birecik Kaymakamının da katılacağı bir basın toplantısı yapacaklarını söylei.

Dev organizasyona 900 yakın sporcunun gelmesi beklenir iken birçok spor kanalının da organizasyonu canlı yayınlayacağı belirtildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci / Güncel

Şanlıurfa Türkiye Birecik Yerel Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title