Haberler

Birahane Çalışanları Fas Uyruklu Kadına Tecavüz Etti

Güncelleme:

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde, çalıştıkları birahaneye müşteri olarak gelen Fas uyruklu B.G.'ye tecavüz ettiği öne sürülen 2 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde çalıştıkları birahaneye müşteri olarak gelen yabancı uyruklu 29 yaşındaki B.G.'ye tecavüz ettiği öne sürülen E.Y. ve Y.Y. gözaltına alındı.

FAS UYRUKLU KADIN BİRAHANEYE GİTTİ

Olay, önceki gün sabaha karşı Kapaklı'ya bağlı Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir birahanede meydana geldi. Bir süredir Kapaklı'da yaşayan Fas uyruklu B.G. adlı kadın, alkol almak için Bahçelievler Mahallesi'ndeki bir birahaneye gitti.

TALİHSİZ KADINA 2 ÇALIŞAN TECAVÜZ ETTİ

İddiaya göre burada içki içen genç kadın, içeride başka müşterilerin bulunmadığı bir anda E.Y. ve Y.Y. adlı çalışanların tecavüzüne uğradı.

SOKAKTA BAYGIN HALDE BULUNDU

Olaydan bir süre sonra birahanenin yakınlarındaki bir sokakta baygın halde bulunan B.G., haber verilmesi üzerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

ŞÜPHELİLER EVLERİNDE YAKALANDI

Hastaneye giden ve genç kadının bilgisine başvuran Kapaklı Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, kısa sürede şüphelilerin kimliklerini tespit etti. E.Y. ve Y.Y., polis tarafından kısa sürede evlerinde yakalandı.

BİR ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Gözaltına altına alınan şüpheliler E.Y. ve Y.Y., polisteki ifadelerinin ardından sağlık kontrolü için Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Daha sonra Çerkezköy Adliyesi'ne çıkarılan iki şüpheli, savcılık sorgularının ardından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi.

Mahkemeye çıkarılan E.Y. tutuklanırken, Y.Y. ise tutuksuz yargılanmak üzere denetimli serbest kaldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bahçelievler Mahallesi Tekirdağ Kapaklı Fas 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (44)

AMEDLİ MÜSLÜMAN Mobil-IOS:

Akape zihniyeti yapar bunlar

23
52
yanıtYanıtla
Sevim:

Bizim Türk erkekleri sexten anlamaz hayvan gibiler ve 3 dakika sürüyor ben bu yüzden almanlarla beraber oluyorum onlar gercek erkek

20
41
yanıtYanıtla
Sevda:

aynen sana katılıyorum bizimkiler bilgisiz

yanıt20
yanıt18
Derya:

Yürü be sevim kim tutar seni ha ha haayt.

yanıt6
yanıt0
Hasan:

Sevim sevda siz bi de beni deneyin

yanıt2
yanıt4
zurnaci:

Sevgiden mahrum sevim canim sana acidim ya

yanıt4
yanıt2
Cem:

Hehehe kadin yorumcularin hepsi ayni hesap vede erkek . Atlamayin hemen

yanıt1
yanıt0
ali tahir:

içki bütün kötülüklerin anasıdır.

45
2
yanıtYanıtla
ömer:

Ömer Kapitalizm ve Din tüm pisliklerin ve kötülüklerin temelidir, gercek sebebidir. Cahil insanlar herpisligi ve katilligi gözünü kirpmadan yaparlar. Dinin gercek yasamla hic iliskisi yoktur. Zaten hepside uydurma, akil ve bilimdisi düzmecelerdir.

yanıt0
yanıt1
hayretMobil-ANDROID:

yeni türkiye , hoşgeldiniz.

17
22
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title