Haberler

Bir Kadının Kah Güldüren Kah Hüzünlendiren Hikayesi

Güncelleme:

Tek kişilik tiyatro oyunu "Yolculuğum"; bir kadının samimiyetiyle güldüren, müzikleriyle keyiflendiren, duygusuyla hüzünlendiren yolculuğunun hikayesini anlatıyor!

Ethel Mulinas'ın kendi hikayesinden yola çıkarak yazmaya başladığı, Murat İpek'in oyunlaştırdığı, Çiçek Dilligil'in yönetmenliğini üstlendiği "Yolculuğum"; 23 Şubat akşamı Tiyatro Karnaval Gönül Ülkü & Gazanfer Özcan Sahnesi'nde izlenebilir.

Tiyatro Spot'un, bir kadının kendini yeniden sevmeyi öğrenmesi ve imkânsız gibi görüneni gerçekleştirmesi üzerine kurulu oyunu "Yolculuğum"; hayatı boyunca kilo problemi yaşayan Ethel Mulinas'ın mide ameliyatına karar vermesiyle hayatındaki mucizevi değişimi anlatıyor! Tüp mide ameliyatı sonrası 24 saat kaldığı yoğun bakımda yazmaya başladığı "Yolculuğum" ile Mulinas ileri derecede obeziteyle uğraşmış, farklı şehirlerde doğmuş, farklı kültürlerde, ailelerde yetişmiş Ethel'lere dokunmayı da hedefliyor.

Çiçek Dilligil'in yönetmenliğini üstlendiği, Murat İpek'in oyunlaştırdığı "Yolculuğum"un dekoru Apo Kaya'nın, ışık tasarımı Ayşe Sedef Ayter'in, kostüm tasarımı Hazal Bağcı'nın imzasını taşıyor.  Oyunun müzikleri ise başarılı müzisyen Bora Öztoprak'a ait.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Gazanfer Özcan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title