Haberler

"Bir Gün Ölürsem' Yazıp İntihar Etti

Güncelleme:

Afyonkarahisar'da 18 yaşındaki Kudret Işık, başına dayadığı av tüfeğiyle intihar ederek yaşamına son verdi. Işık'ın sosyal paylaşım sitesindeki notu dikkat çekti.

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde 18 yaşındaki Kudret Işık, başına dayadığı av tüfeğiyle intihar etti.

AİLESİ KANLAR İÇİNDE BULDU

Olay, Hisar Mahallesi'nde saat 00.30'da meydana geldi. Kudret Işık, ailesiyle oturduğu evin odasında babası Yücel Işık'a ait av tüfeğini başına dayayarak ateşledi. Sese uyanan ailesi odaya geldiğinde Kudret Işık'ı kanlar içinde yerde buldu. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekipleri, Kudret Işık'ın yaşamını yitirdiğini belirledi. Savcının incelemesinin ardından Kudret Işık'ın cenazesi, otopsi için Sandıklı Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

FACEBOOK PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Kudret Işık'ın sosyal paylaşım sitesi facebook hesabı üzerinden birkaç gün önce 'Bir gün ölürsem mezarımın başına gelirsen eğer, kalkıp sana sarılamamak bana koyar işte' paylaşımı dikkati çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sandıklı Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (33)

HakanMobil-IOS:

Kürt Türk kardeştir Kürtü ters oku Türk kürtü ters oku kürt ikisin de kaderi aynı bayraği aynı ben Bingöl'ü bir kürt olarak Dinimiz aynı Ltf Ayrımcılık yapmayalım

45
6
yanıtYanıtla
yörükoğlu:

len her şeye türk kürt yorumu yapılıyor ne zaman bi video izlesem haber okusam çicek böcek belgeseli izlesem altındaki yorumlara bakıyoum türk kürt yazışmaları bu kadar olmaz ya uyanalım artık türk kürt kardeşdir kavga isteyen ancak dış güçlerdir bu kadar basit herşey ülkemiz ayakta olmalı ırak suriye gibi olunması isteniyor ancak. . .

40
2
yanıtYanıtla
yagmurmobilWeb@haberler.com:

Çok yazık olmuş kimse vazgeçilmez degil kendini boş yere harcamışsın

31
2
yanıtYanıtla
CryMobil-IOS:

Saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz. Dini öğrense intihar etmezmiş.. Ciddi bir psikolojik rahatsızlık yaşamadığını nerden biliyorsunuz? Yanında mıydınız? Ciddi depresyon yaşamadığını? Din de ölünün arkasından konuşma ile ilgili ne buyrulmuş çok biliyorsunuz ya dini bir hatırlayın bakalım !

27
5
yanıtYanıtla
Doktor Mobil-IOS:

Gençlerimiz biraz cahil . Gurur yapıp kıyarlar canına biraz alttan alalım ..

30
1
yanıtYanıtla
Düz AdamMobil-IOS:

Daha ne kızlarla karşılaşacaktın bee kardeşim niye kıydın ki canına gencecikmiş,Allah affetsin.

26
1
yanıtYanıtla
FansaMobil-IOS:

Bu intiharlar babalardan ve aile sorumlusundan kaynaklaniyor Cunku dinini ogretmemezlikten kaynaklaniyor. Dinini ogrenseydi boyle bir sey yapmazdi. Allah bizi imanimizdan eksik etmessin

14
12
yanıtYanıtla
acepnecep:

mal hangi kız için vurduysa kendini :D mezarda gösterirler sana aşkıda kızıda :D aslikdklaisdia

9
17
yanıtYanıtla
aamobilWeb@haberler.com:

Hep intihar ve cinayet haberi Allah şaşırtmasın

24
1
yanıtYanıtla
Yorum bunaldım yazan abimizeMobil-IOS:

Abicim acıların da olsa, çocuğun, kardeşin, ailen, dostların kısacası sevdiklerinin mutlaka sana ihtiyacı olacaktir. Kendinden vazgeçtiysen bile mutlaka tüm Acılara rağmen sana bir gün ihtiyacı olacak sevdiklerin için yaşamalısın. Arkanda kalanları ihanet dir intihar. Herşeyin iyi olacağını düşün, inadına yaşamalısın

23
2
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title