Haberler

Bir Ev Yangında Küle Döndü

Muğla’nın Bodrum ilçesinden elektrik kontağından çıkan yangın bir evi küle çevirdi.

Muğla'nın Bodrum ilçesinden elektrik kontağından çıkan yangın bir evi küle çevirdi.

Çarşı mahallesi Taşlık Sokak'ta bir binanın 3'cü katında yangın çıktı. Çamaşır makinesinden çıkan yağın sonucunda ev alevlere teslim oldu. Bir anda yangının büyümesi ile ev küle döndü. Çamaşır makinesini çalıştırdıktan sonra evinde yangın çıktığını söyleyen Yonca Aydın dışarı çıkarak yardım istedi. Çevrede bulunan esnaf yangına müdahale etmek için seferber oldu. Eve giren esnaf ve vatandaşlar yangın tüpleri ile alevlere müdahale etti. Yangını söndürmek seferber olan esnaf alevlerin büyümesi ile dışarı kaçtı. Bir kişi ise yangına müdahale ederken dumandan zehirledi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevlere müdahale ederek kısa sürede yangını söndürdü. Dumandan zehirlenen bir kişiye ise 112 ekipleri müdahale etti.

Yangının sönmesi ile birlikte itfaiye ekipleri yangının çıkış noktasında incelemeler yaptı. Yangında, dumandan zehirlenen vatandaş ise durumunun iyi olduğu öğrenildi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bodrum Muğla 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title