Haberler

Bir Annenin En Zor Anı

Samsun'da serinlemek için bugün denize giren 50 yaşındaki Hikmet Keleş ile oğlu 12 yaşındaki Furkan Keleş boğulma tehlikesi geçirdi.

Samsun'da serinlemek için bugün denize giren 50 yaşındaki Hikmet Keleş ile oğlu 12 yaşındaki Furkan Keleş boğulma tehlikesi geçirdi. Akıntıya kapılarak açığa sürüklenen baba ve oğlunu vatandaşlar kurtardı. Oğlunun ve eşinin suda çırpınıp kaybolduğunu gören 47 yaşındaki Mevlüde Keleş büyük panik yaşadı. Bir yandan sudan çıkarılan eşine, bir yandan da duran kalbi çalıştırılan oğluna yardıma koştu.

İstanbul'dan tatil için Samsun'daki bir akrabalarının yanına gelen Hikmet ve Mevlüde Keleş çifti ile çocukları Furkan Keleş, bugün Atakum İlçesi sahilinde serinlemek için denize girdi. Eşinin ve oğlunun akıntıya kapılarak suda çırpındığını gören Mevlüde Keleş, yardım istedi. Çevredeki vatandaşlar suya girerek boğulma tehlikesi geçiren baba ve oğlunu kıyıya çıkardı.

ÇOCUĞUN DURAN KALBİNİ BİR DALGIÇ ÇALIŞTIRDI

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma ekipleri tarafından baba ve oğluna ilk müdahale yapıldı. Kalbi duran Furkan Keleş bir dalgıcın yaptığı kalp masajıyla hayata döndürüldü. Anne kalbi duran oğluna yapılan müdahale sırasında kurtarma ekibine yardımcı olmaya çalıştı. Kalp masajı yapılırken, oğlunun ayaklarını havaya kaldırdı. Oğlunu ambulansa kadar götüren Mevlüde Keleş, daha sonra eşinin yanına koştu. Hikmet Keleş'e sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparken, eşi de elinden tutup başında bekledi. Baba ve oğlu ambulansla Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Arama Kurtarma ekibi, Deniz Polisi ve Karadeniz Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı arama kurtarma ekipleri, daha sonra bölgede denize giren vatandaşları uyararak akıntı nedeniyle sudan çıkmalarını istedi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Atakum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title