Haberler

Binted'te Görev Değişimi

Güncelleme:

Emekliye ayrılan BİNTED Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay'ın yerine vekaleten Muhammed Sütçü getirildi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa İnsan Kaynakları Taahhüt Eğitim Danışmanlık Hizmetleri İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi (BİNTED) Genel Müdürü Birgül Yıldız Günay, geçtiğimiz hafta emekliye ayrılmıştı. Yıldız'dan boşalan Genel Müdürlük görevine vekaleten BİNTED'te Muhasebe Müdürü olarak görev yapan Muhammed Sütçü getirildi.

Muhammed Sütçü kimdir:

1979 Bursa doğumlu, İlk, orta ve lise eğitimini Bursa'da tamamladı. 2004 yılında Uludağ Üniversitesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümünde Lisans eğitimini tamamladı. 2005-2010 yılları arasında bankacılık sektöründe görev yaptı. 2011 yılında Binted Ltd. Şti. bünyesinde göreve başlamış olup, o tarihten bu yana Muhasebe Müdürü olarak görev yapmıştır.

Bu arada Bursa Kent Konseyi Başkanı Hasan Çepni de Bursa Büyükşehir Belediyesi Temsilcisi olarak BİNTED Ortaklar Kurulu Başkanlığı görevine getirilmişti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Birgül Yıldız Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title