Haberler

Bingöllü Kenan, Ahmet Hakan'ı Tehdit Etti

Güncelleme:

Sultanbeyli esnafını haraca bağlayan Bingöllü Kenan isimli şahıs, Twitter'dan Ahmet Hakan'ı tehdit etti.

Sosyal medyada kendisi için hazırlattığı videolarla kısa sürede Sultanbeyli'de tanınan 'Bingöllü Kenan' isimli şahıs sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor.

SEDAR PEKER'E ÖZENİYOR

Sultanbeyli'nde esnafı haraca bağlayan Bingöllü Kenan lakaplı kişi, sosyal medyada kendini elinde-belinde silah, tespih, atkı ve Sedat Peker'e benzeyen fotoğraflarla tanıtıyor. Videolar yayınlıyor. "Bana değil polis kralı gelse dokunamaz" diye korku salıyor.

"BİNGÖLLÜ KENAN KOLLA KENDİNİ"

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan'da bugün konuyla ilgili bir yazı kaleme aldı. Yazısında 'Bingöllü Kenan' hakkında bilgiler veren Hakan; "Eski tip Mercedes'i, belinde tabancası, beyaz gömleği, ilginç saç tıraşı, delirmiş gibi bakan gözleriyle... Âlemde kendisine yer açmak isteyen 'Bingöllü Kenan', âlemin resmen maskarası haline gelmiş. 'İletişim çağı' böyledir işte... Bunlar adamı maymun ederler Bingöllü... Aman dikkat... Kolla kendini" ifadelerini kullandı.

"BENİ BAŞKALARIYLA KARIŞTIRMA"

Ahmet Hakan'a Twitter hesabından yanıt veren Bingöllü Kenan şu ifadelere yer verdi: "Canımı yakacak kadar cesareti olanların sonuçlarına katlanacak kadar gücü olması lazım. Beni yazarken izin aldın mı Ahmet? Yazar mı bu adam? Ne kral ol ne paşa efendi ol yaşa Ahmet. Cevap ver Ahmet beni başkalarıyla karıştırma. El yumruğu yemeyen kendininkini balyoz zanneder. Benden günah gitti Ahmet Hakan."

Ahmet Hakan, Twitter hesabından kendisini tehdit eden Bingöllü Kenan'a "Kralsın" diyerek yanıt verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ahmet Hakan Coşkun Sultanbeyli Sedat Peker Twitter Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (5)

emin çakıremin3456@hotmail.com:

kenan benim arkadaşimdir yöreyi olan var sa size açık adres geli sultan beyli gölete bu yazdıklarınızı yüzüne süyleyin tabi bu kadar yüreli delikalı var sa ara nızdddaaaaaaa

10
18
yanıtYanıtla
Alperen Türkbulent-geyik@hotmail.com:

Kurtlar Vadisi dizisine fazla kaptırmış kendini. Böyle hayal dünyası geniş egosunu tatmin etmek isteyen ezik cahiller için bir simülasyon odası yapmak gerek. İçine girecek atıp tutacak rüzgar yapacak kimse karşılık vermeyecek biraz da olsa egosunu tatmin edip çıkacak böyle eğitimler verilmeli gazı alınmalı.

11
2
yanıtYanıtla
Onur Yeşilyurtonur_yesilyurtart@hotmail.com:

Allah akıl fikir versin ne diyim. bunların alayı dangalak

7
4
yanıtYanıtla
sinan demirsinan_demir_2306@hotmail.com:

çakma sedat peker bir alexin aynısından 2 tane olmaz senin gibilerinden kurtköyde çok var ismi fazla duyulmamış aynı zamanda eminöü sirkeci avcılar tarafında bu olayları yapabilirsen yap yok olur gidersin orada affetmezler

0
2
yanıtYanıtla
Adem:

Adam kaç kişi öldürmüş bilmediğiniz şey hakinda konusmayin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title