Haberler

Bingöl'deki Terör Saldırısı

AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Genç ilçesinde, PKK'lı teröristlerce, zırhlı polis aracının geçişi sırasında bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıyı lanetledi.

AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, Genç ilçesinde, Pkk'lı teröristlerce, zırhlı polis aracının geçişi sırasında bomba yüklü araçla gerçekleştirilen saldırıyı lanetledi.

Fehmioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Genç ilçesinde meydana gelen terör saldırısını kınadı.

Saldırının bütün Genç halkı ile ile beraber ülke bütününe yapılmış bir saldırı olduğunu belirten Fehmioğlu, "Kaymakam lojmanları önündeki polis kulübesi ve ilçe merkezindeki kavşakta bomba yüklü aracın patlatılması ile halkımız hedef alınarak yapılan terör saldırısını şiddetle lanetliyorum. Bu yapılan PKK terör saldırısı bütün Genç halkımız hedef alınmakla beraber, Bingöl ve 80 milyon ülkemizin bütün vatandaşlarına yapılan bir terör saldırısı olarak görüyor ve bu şekilde değerlendiriyoruz." ifadelerini kullandı.

Fehmioğlu, PKK terör örgütü ve işbirlikçilerinin yaptığı bu insanlık dışı hain terör saldırılarıyla halkın birlik ve beraberliğini bozamayacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

Enver Fehmioğlu AK Parti Bingöl PKK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title