Haberler

Bingöl'de Öğrencilere Kırtasiye Yardımı

AK Parti Genel Merkezince başlatılan "Sevgi Yolu" projesi kapsamında Bingöl'de ihtiyaç sahibi bin öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Ak Parti Genel Merkezince başlatılan "Sevgi Yolu" projesi kapsamında Bingöl'de ihtiyaç sahibi bin öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Ak Parti İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Gülten Terzi ile İstanbul Beyoğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Huri Yazıcı, proje kapsamında Bingöl'e geldi.

Merkez Murat ve Şeker Pancarı ilkokullarını ziyaret eden Terzi ve Yazıcı, AK Parti Bingöl Kadın Kolları Başkanı Selma Dursun ve İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin ile öğrencilere kırtasiye malzemeleri dağıttı.

AK Parti Bingöl Kadın Kolları Başkanı Dursun, gazetecilere yaptığı açıklamada, genel merkez tarafından başlatılan "Sevgi Yolu" projesi kapsamında yardıma muhtaç öğrencilere çeşitli yardımlarda bulunacaklarını söyledi.

İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ile Beyoğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı tarafından bin öğrenci için kırtasiye malzemesi getirildiğini belirten Dursun, şöyle konuştu:

"İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen 2 okulda toplam 250 öğrenciye kırtasiye malzemesi dağıtımında bulunduk. Bu çalışmalarımız artarak devam edecektir. Bu çalışma öğrenciler kadar bizi de fazlasıyla mutlu etmiştir. Onların yüzündeki tebessüm gerçekten görülmeye değer. Bu çalışmada emeği geçen başta İstanbul Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Gülten Terzi'ye, Beyoğlu İlçe Kadın Kolları Başkanı Huri Yazıcı'ya, İl Milli Eğitim Müdürü Kadri Engin'e ve İl Başkanımız Sayın Yılmaz Seven'e teşekkür ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul AK Parti Beyoğlu Bingöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title