Haberler

Bilişim Zirvesi'nden 14'üncü Yıl Sürprizi

Güncelleme:

ICT Summit Now Bilişim Zirvesi etkinliğinde yer alan "ICT Summit NOW DESIGN Awards" yarışmasına başvuru için son tarih 29 Ağustos olarak belirlendi.

Bilişimde Tasarım Ödülü'ne Başvurular Başladı

30 Eylül – 1 Ekim tarihlerinde Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan ICT Summit Now Bilişim Zirvesi etkinliğinde yer alan "ICT Summit NOW DESIGN Awards" yarışmasına başvuru için son tarih 29 Ağustos olarak belirlendi.

Yarışma üstün tasarımlı ürünleri öne çıkarmayı ve teknolojik ilerlemenin gözlemlenmesi için ideal bir platform oluşturmayı hedefliyor.

Bu yıl 30 Eylül – 1 Ekim 2014 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde gerçekleşecek olan ICT Summit Now Bilişim Zirvesi etkinliği kapsamında düzenlenen "ICT Summit NOW DESIGN Awards" ödülleri için başvurular başladı. Yeni ürünleri değerlendirerek üstün tasarımlı ürünleri ödüllendirmeyi ve teknolojik ilerlemenin gözlemlenmesi adına ideal bir platform oluşturmayı hedefleyen yarışmaya katılım için son tarih 29 Ağustos olarak belirlendi.

Türkiye ya da yurtdışı merkezli, ancak Türkiye'de hali hazırda teknoloji alanında faaliyet gösteren ve satış gerçekleştiren tüm firmaların ürünleri yarışma kapsamında değerlendirmeye alınacak. Katılacak ürünlerin 2014 yılında üretilmesi ve satışa sunulması şartlarını yerine getirmesi gerekiyor.

Kazananlar 30 Eylül'de Bilişim Zirvesi'nde Açıklanacak

Yarışmaya katılan ürünler 'Yazılım Ara yüzü Tasarımı' ve 'Donanım Tasarımı' olmak üzere iki ana kategori ve bu kategorilere ait alt kategorilerde değerlendirilecek. Değerlendirme kriterleri arasında tema, inovasyon, ihracat potansiyeli, estetik, işlevsellik, güvenlik ve sürdürülebilirlik gibi maddeler yer alıyor.

Seçici kurul ve halk oylaması sonucunda ödüle hak kazanan ürünlerin ödülleri, 30 Eylül 2014'de Bilişim Zirvesi'nde düzenlenecek törenle sahiplerine teslim edilecek.

ICT Summit NOW DESIGN Awards hakkında daha fazla bilgi almak ve başvuruda bulunmak için zirveodulleri.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bilişim Zirvesi Türkiye Eylül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title