Haberler

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Yalova'da Tekerlekli Sandalye Dağıttı

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Yalova'da tekerlekli sandalye dağıttıYALOVA - Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yalova'da YOSK takımının 5 oyuncusuna tekerlekli sandalye hediye etti.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü Yalova'da tekerlekli sandalye dağıttı

YALOVA - Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Yalova'da YOSK takımının 5 oyuncusuna tekerlekli sandalye hediye etti.

Referandum öncesi propaganda faaliyetleri için Yalova'ya gelen Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Ortopedikler Spor Kulübü ve Galatasaray takımları arasında oynanan Tekerlekli Sandalye Süper Ligi karşılaşmasının açılışına da katıldı. 90. Yıl Spor Salonu'ndaki karşılaşma öncesinde taraftarları selamlayan Bakan Özlü, ardından YOSK'lu 5 oyuncuya tekerlekli sandalye hediye etti. Buradaki programa Yalova Valisi Tuğba Yılmaz ve AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel de katıldı. Bakan Özlü Galatasaray ve YOSK takımlarıyla da toplu fotoğraf çektirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Galatasaray Faruk Özlü Yalova Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title