Haberler

Bilic - Tolgay Arslan'ın Transferi

Maçın ardından- Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic: - Beşiktaş cephesi- Tolgay Arslan'ın transferiBilic, Tolgay Arslan transferine ilişkin ise "Önce bize geliyordu sonra Trabzonspor devreye girdi.

Maçın ardından- Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic: - Beşiktaş cephesi- Tolgay Arslan'ın transferiBilic, Tolgay Arslan transferine ilişkin ise "Önce bize geliyordu sonra Trabzonspor devreye girdi. Devre dışı kaldığımızı düşünüyorduk. Sonra ibre tekrar bize döndü. Şaka yollu söylemek gerekirse, oyuncu Ümraniye'ye gelene kadar beklemek lazım. Türkiye'de her an her şey olabilir. Tolgay'ın kadroya katılmasından memnunuz. Türk oyuncu, genç bir oyuncu ve Almanya deneyimi var. Bize de katkı yapacaktır" değerlendirmesinde bulundu.Kadro derinliğini mutlaka yükseltmeleri gerektiğini daha önce söylediğini hatırlatan Bilic, sözlerini şöyle tamamladı: "Şampiyonluk yarışındayız. Avrupa Ligi'nde yola devam ediyoruz. Kupada da devam edebilmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Milosevic, Opare ve Tolgay Arslan'ı transfer ettik ve bu da bize yeteri kadar kadro derinliği sağlıyor ama en büyük transferimiz, dönmesine az kalan Mustafa Pektemek olacak." 2

Kaynak: AA / Güncel

Slaven Bilic Trabzonspor Ümraniye Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title