Haberler

    Bilic Sezon Sonuna Kadar Devam Edecek"

    Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Bilic için “Sezon sonuna kadar hocamızla devam edeceğiz” dedi.

    Be­şik­ta­ş’­ta lig­de alı­nan Es­ki­şe­hir be­ra­ber­li­ği son­ra­sı basın sözcüsü Me­tin Al­bay­ra­k’­ın açıklamaları gündeme oturdu. “Her­hal­de ho­ca­mız da oyun­cu­lar da ken­di­le­ri­ni gö­rü­yor­lar­dır. Ge­re­ken ted­bir­le­ri ala­cak­lar­dır. Ba­zı oyun­cu­la­rın per­for­mans­la­rı ve kö­tü oyun­la­rı­nın se­bep­le­ri hak­kın­da ko­nu­şu­la­caktır. Tek­nik kad­ro bir ara­ya ge­le­rek ted­bir ala­cak­tı­r” demişti.

    Ko­nuy­la il­gi­li açıklama yapan Al­bay­rak, “Her­ke­sin iyi ve kö­tü za­man­la­rı ola­bi­lir. Eskişehir maçında kötüydük. Per­for­mans dü­şük­lü­ğü var­sa bu de­ğer­len­di­ri­lir. Bir yer­ler­de ak­sak­lık söz konusuysa hoca çözecek” ifadelerini kullandı.

    Perşembe günkü Tottenham’la maçında olası bir kötü sonuç halinde Hırvat çalıştırıcı radikal kararlar alınabileceği iddiaları içinse, “Hocamızla sezon so­nu­na ka­dar ça­lış­ma­yı plan­lı­yo­ruz. An­cak, her­kes bir­bi­ri­ne so­rum­lu. Biz de ge­nel ku­ru­la he­sap ve­ri­yo­ruz. Tek kıs­tas şam­pi­yon­luk ve ba­şa­rı. Bu­nu ya­pa­cak olan­ da tek­nik he­yetimiz ve oyun­cu­la­rımızdır” dedi.

    "Başakşehir'i bu hafta bitirmek istiyoruz"


    Ko­nuy­la il­gi­li açıklama yapan Al­bay­rak, Her­ke­sin iyi ve kö­tü za­man­la­rı ola­bi­lir. Eskişehir maçında kötüydük. Per­for­mans dü­şük­lü­ğü var­sa bu de­ğer­len­di­ri­lir. Bir yer­ler­de ak­sak­lık söz konusuysa hoca çözecek” ifadelerini kullandı. Perşembe günkü Tottenham’la maçında olası bir kötü sonuç halinde Hırvat çalıştırıcı radikal kararlar alınabileceği iddiaları içinse, Hocamızla sezon so­nu­na ka­dar ça­lış­ma­yı plan­lı­yo­ruz. An­cak, her­kes bir­bi­ri­ne so­rum­lu. Biz de ge­nel ku­ru­la he­sap ve­ri­yo­ruz. Tek kıs­tas şam­pi­yon­luk ve ba­şa­rı. Bu­nu ya­pa­cak olan­ da tek­nik he­yetimiz ve oyun­cu­la­rımızdır” dedi.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Metin Albayrak Tottenham Eskişehir Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title