Haberler

Bilic: Beşiktaş'ta Asıl Görevimi Yerine Getiremedim

Güncelleme:

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Slaven Bilic, verdiği bir röportajda "Beşiktaş'ta asıl görevimi yerine getiremedim. Şampiyon olamadık." dedi.

West Ham Menajeri Slaven Bilic, Sport'a verdiği röportajda Beşiktaş'ı ve Türkiye'de geçirdiği günleri unutmadığını söyledi.

"TÜRKİYE'DEN ÇOK KEYİF ALDIM"

Bilic, yaptığı açıklamada "İngiltere'de Türkiye'den daha çok keyif alıyorum demem imkansız. Türkiye'deki iki yılımdan büyük bir keyif aldım. Oradaki her şeyi çok sevdim. Futbolu, insanları, yaşam tarzını. Her şeyi..." dedi.

"BEŞİKTAŞ'TA ASIL GÖREVİMİ YERİNE GETİREMEDİM"

Bilic, Beşiktaş'ta geçirdiği iki sezonda takımını ligde üçüncü yapmış ve geçtiğimiz Haziran ayında İstanbul'dan ayrılmıştı. Beşiktaş taraftarı, Hırvat teknik adamı havalimanında uğurlamıştı. Taraftarlarla çok iyi bir iletişiminin olduğunu da sözlerine ekleyen Bilic, "Beşiktaş çok büyük bir takım. Sadece bir futbol kulübü de değil. Beşiktaşlı olmak daha çok bir yaşam tarzı. Stadımız olmamasına rağmen bunu hissediyordum. Ama ben Beşiktaş'ta asıl görevimi yerine getiremedim. Şampiyon olamadık. Tamam stadımız yoktu. Ancak bu şampiyon olamamamız için tek sebep değildi." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

KANGURU:

KAFASINI BİLMEM NE YAPTIMIN ADAMI KAFAN İNGİLTEREDEYDİ KIRK TİLKİYLE BEŞİKTAŞTAN NASIL KAÇÖARIM İNGİLTERE HESAPLARI YAPIYORDUN , BİRDE KALKMIŞSIN TAKARA TUKARA YAPIYOSUN , BAS GİT BİRDAHA GELME BU TARAFLARA

6
7
yanıtYanıtla
TÜRKMENLERE YARDIM NAMUS BORCUDUR:

KÜRTLER İÇİN KOBANİ İÇİN OLMADIK YARDIMLAR YAPAN HATTA ''TÜRK ASKERİNİ KUZEY IRAKTAN ÖLÜMÜNE GEÇİRMEM'' DİYEN BARZANİ HAİNİN ÇETESİ PEŞMERGECİKLERİ TÜRKİYE ÜZERİNDEN SURİYEYE GEÇİREN AKP SİZEDİR SÖZÜMÜZ; TÜRK DEVLETİNİ SİZ YÖNETİYORSUNUZ. . EN AZINDAN KÜRTLERE ETTİĞİNİZ YARDIMI SOYDAŞIMIZ TÜRKMENLEREDE YAPIN. . KIVIRIRSANIZ ALLAH AND OLSUN SİZE BİR DAHA OY VERMEM BİR TÜRK OLARAK İSYAN EDERİM. . . ŞİMDİ TERAZİ ZAMANI. . İŞTE ARŞIN BURDA. . .

8
2
yanıtYanıtla
işte böyle:

Umarım empati yi daha iyi yaparsınız artık ders olsun insanlara.

yanıt0
yanıt1
şerefli kürt:

ee gidin elinizi tutan mı var he kürtler kendi öz evlatrının kanıyla kobaniyi özgürleştirdi tıpanız yiyorsa sizde gidin türkmenlerinizi kurtarın artı kürtlerin devleti olmadığı halde bunu başardılar e sizin bir sürü devletleriniz de var gidin kurtarın herkes kürt olmaz bunu kafanıza sokun burda pyd ypg eye sesleniyorum bu artislerde bir cacık çıkmaz türkmen akrabalarımızı kurtarın

yanıt4
yanıt2
bjk:

sende büyük adamsın biliç

5
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title