Haberler

Bilic: Bana Gelecek Sezon Şans Verileceğini Zannetmiyorum

Güncelleme:

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, "Gelecek sezon bana şans verileceğini zannetmiyorum. Kulüple oturup konuşacağız." dedi.

Torku Konyaspor'a 1-0 mağlup olan ve şampiyonluktan kopan Beşiktaş'a teknik direktör Slaven Bilic maç sonrası açıklamalarda bulundu. Bilic, "Gelecek sezon burada kalmam için bana şans verileceğini zannetmiyorum." derken şu ifadeleri kullandı:

"GERÇEKTEN ÇOK ÜZGÜNÜM"

"Şu anda sezon değerlendirmesini burada yapmam doğru olmaz. Bu maç ve kalan iki maç hakkında konuşabilirim. Son 10 günü saymazsak harika bir sezon geçirdik aslında. Son 10 günde iyi performanslar ortaya koymadık. Ve bu maçlardaki kayıplşar canımızı acıttı. Bu maçta fırsatlar yakaladık belki atabilsek farklı olacaktı. Gerçekten çok üzgünüm. Taraftarlar için çok üzgünüm."

"HİÇBİR KULÜPLE GÖRÜŞMEDİM"

"Bunu defalarca söyledim. Hiçbir kulüple görüşmedim. Hiçbir kulübe imza atmadım. Bu soru bana 1 hafta önce sorulduğunda da 6 ay önce sorulduğun da da aynı cevabı verdim. Tüm konsantrasyonum Beşiktaş'ın menfaati için çalışmak üzerineydi. Tüm konuşulanlar asılsız. Söylendiği gibi ayrılmak aklımda yoktu ancak şimdi bu gerçek olur mu bilemiyorum. Yönetimle oturup konuşacağız.

"BANA ŞANS VERİLECEĞİNİ SANMIYORUM"

Tüm bu durumun sorumluluğu üzerime alıyorum. Neler olur bilemiyorum. Bu durum benim elimde değil ama Türkiye'de futbolda işlerin nasıl yürüdüğünü gayet iyi biliyorum. Gelecek sezon Beşiktaş'ı çalıştırmak için bana şans verileceğini sanmıyorum. İstifa ile ilgili kameraların karşısında konuşacak değilim. Profesyonel bir iş yapıyorum ve bunu kulüple oturup konuşacağız."

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Torku Konyaspor Slaven Bilic Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500

Yorumlar (24)

vatandaşmobilWeb@haberler.com:

Besiktas senden iyisini bulamaz bilic. Sen git bu takim jimnastik klubu kalmaya devam eder. Sayende futbol oynadilar bu sezon adam gibi

12
2
yanıtYanıtla
?? lütfiMobil-IOS:

Hakkını yememek lazım adam çok iyi antrönör bir sefer kaybedince hemen yerden yere vururlar türkiyede böyle malesef

9
4
yanıtYanıtla
zaferMobil-ANDROID:

70 milyon dolarlik takimla 150 milyon dolarlik takimlarla sampiyonlulugu son 3 haftaya kadar tasiyan besiktas degilmi turkiyeyi tek basina avrupada temsil eden besiktas degilmi stadi olmayan ama gs fbden daha ii futbol oynayan en cok hakki yenen bjk degilmi bilic bu takimdan giderse 3.bile olamaz bjk benden demesi

10
3
yanıtYanıtla
Komik adamlar. Mobil-IOS:

Bilici seviyoruz bu imkanlarla fazlasını bile yaptı destek verin adama

11
2
yanıtYanıtla
RAMBOOOOO:

yörü git bi daha gelme. 3 haftadır maçlarına bak.

2
6
yanıtYanıtla
celyos:

bu adam giderse bjk top falan oynamaz. . bu kadroyla gayet iyi sezon geçirdi

8
0
yanıtYanıtla
turanmobilWeb@haberler.com:

Bir ise yara gs yen bari

5
2
yanıtYanıtla
emrah demirkolmobilWeb@haberler.com:

Bilicin gitmesi doğru değil sanki baska hica gelince şampiyon mu olcaz ben sonuna kadar bilicin arkasindayiz

5
2
yanıtYanıtla
Osman akkoyunmobilWeb@haberler.com:

Def olup gitsin

1
6
yanıtYanıtla
hakikat Mobil-ANDROID:

bence kesinlikle kalmalı

5
1
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title