Haberler

Bilecik'te İş Kazası, 2 İşçi Ağır Yaralandı

Bilecik’in Söğüt ilçesinde bir fabrikada çalışan 2 işçi bindikleri vincin sepeti ile birlikte aşağı düşerek ağır yaralandılar.

Bilecik'in Söğüt ilçesinde bir fabrikada çalışan 2 işçi bindikleri vincin sepeti ile birlikte aşağı düşerek ağır yaralandılar.

Edinilen bilgiye göre, bir seramik fabrikasında çalışan 2 işçi, kaynak yapmak üzere bir vincin sepetinin yardımı ile yaklaşık 12 metre yükseldiler. Henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı Eyüp Ulusal (40) ve Cüneyt Kozacı (27) isimli işçiler, içinde bulundukları vincin sepeti ile birlikte 12 metre yükseklikten aşağı düştüler. Ağır yaralanan ve Bilecik Devlet Hastanesine kaldırılan işçiler, ilk müdahalenin ardından ambulans ile Eskişehir'deki özel bir hastaneye sevk edildiler.

Öte yandan, Bilecik Devlet Hastanesi bahçesinde bekleyen işçilerin yakınlarının geç sevk olduğunu iddiası üzerine kısa bir süreli gerginlik yaşandı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bilecik Söğüt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (1)

Hüseyin Karadana:

Ulan bu bilecik devlet hastanesini kapasalarda millet zaman kaybından ölmekten kurtulsa. Böyle saçma bi il hastanesi daha olduğunu sanmıyorum. .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title