Haberler

Bilecik'te "Benimde Sıram Var" Projesi

Bilecik'te emekli öğretmen çiftinin katkılarıyla donanım malzemeleri yenilenen 11 sınıfın açılışı gerçekleştirildi.

Bilecik'te emekli öğretmen çiftinin katkılarıyla donanım malzemeleri yenilenen 11 sınıfın açılışı gerçekleştirildi.

Vali Ahmet Hamdi Nayir, Ertuğrulgazi İlkokulu'ndaki törende, önemli yatırımların başında insana yapılan yatırımlar geldiğini, insana yapılan yatırımların içerisinde de eğitim yatırımının diğerlerinden daha farklı bir yatırım arz ettiğini kaydetti.

Emekli öğretmen çiftinin eğitime harcadıkları ömrün yanında hala eğitimin kıymetini bize teşkil edecek tarzda hal ve hareketleriyle, davranışlarıyla öğretme hayreti içerisinde olduklarını, eğitim faaliyetinin devam ettiğini güzel bir örneğini birlikte müsaade ettiklerini ifade eden Vali Nayir, şöyle konuştu:

"Okul ve çocuklar hepimizin. Buraya çakılacak en ufak bir iğne hepimiz için büyük önem arz etmektedir. Burada, geleceğe ait yeni nesilleri yetiştirecek olan okullarda, sıradan başlayan eğitimin en yükseğe ulaşacağı tarzda, başka imkanlarımız varsa seferber edebileceğimiz bir güzelliği birlikte yaşıyoruz. Yapmış oldukları fedakarlıkla da bize fedakarlığın da yalnızca kendilerinde olması gerektiği değil toplumun her ferdine ve kesimine yayılmasının bir örneğini teşkil ettiklerini, davranışla göstermiş oldular."

Belediye Başkanı Selim Yağcı da toplumun şahsıyla birlikte hedeflere yürüdüğünü vurgulayarak, çiftin örnek bir çalışma yaptığını ve bu çalışmanın toplumun her kesiminde artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Emekli öğretmen Mehmet Bayındır ise çocukların eğitimine katkı sağlamak için projeye destek vermek istediklerini bildirdi.

Vali Nayir ve Belediye Başkanı Yağcı, emekli öğretmen Mehmet ve Ayşe Bayındır çiftine plaket vermesinin ardından İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ile birlikte sınıfları gezerek, çocuklarla sohbet etti.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Hamdi Nayir Mehmet Bayındır Selim Yağcı Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title