Haberler

Bilecik Belediye Meclis Toplantısı

Bilecik Belediye meclisi toplantısı, Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında yapıldı.

Bilecik Belediye meclisi toplantısı, Belediye Başkanı Selim Yağcı başkanlığında yapıldı.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda imar konuları ile Fen İşleri Müdürlüğüne kar kürüme ve tuz serpme aracı ve silindir, İtfaiye Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğüne de araç talepleri görüşüldü.

Yağcı, "Golden City Awards 2016" en başarılı İl Belediye Başkan olarak seçildiğini anımsatarak, "Bu başarı hepimizin. Sizler ile birlikte aldığımız karar neticesinde ilimize hizmet ediyoruz. Hep birlikte daha iyiye, daha güzele" dedi.

Toplantıda ayrıca, CHP üyelerinin, belediyenin amatör spor kulüplerine yılda yapılan yardımın 5 bin lira yerine 15 bin liraya çıkarılmasını talep etti.

Yağcı da "Spor kulüplerimizin en iyi şekilde faaliyetlerini sürdürmelerini istiyoruz. Belediye olarak ASKF Başkanı aynı zamanda AK Parti meclis üyemiz Nusret Tosun ile görüşerek bu rakamı 5 bin liraya çıkardık. Bu husus ileri bir tarihte görüşülebilir ve imkanlar doğrultusunda belediyeler bu katkıları sağlıyor. Şu anki katkılarımız bu yönde" ifadesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Şeyh Edebali Selim Yağcı Bilecik Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title