Haberler

Meryem Uzerli Türkiye'de Yaşadığı Zorlukları Alman Gazetesine Anlattı

Güncelleme:

Ünlü oyuncuyla buluşan Alman gazetesi Bild, 'Türkiye'nin en büyük televizyon starı Almanya'da yaşıyor' başlığı ile yayınladığı röportajla Uzerli'yi Alman halkına tanıttı.

Oyuncu Meryem Uzerli, Almanya'nın en çok satan gazetesi Bild'in Türkçe yayınladığı röportajında, 'Tükenmişlik sendromunu' değerlendirirken, "Çok yorulmuştum. Sadece çalışma şartları veya özel hayatım yüzünden değil. Bazen değişik durumlar üst üste geliyor ve zamanla kritikleşiyor" dedi.

Berlin'den İstanbul'a 2 gün önce gelen ve son olarak 'Görevimiz Tehlike' filmini izleyen Uzerli'nin 7 rakamlı yeni dizi için imza attığı belirtildi.

HER ŞEY 'MUHTEŞEM YÜZYIL' SAYESİNDE

Bild gazetesi, bugünkü sayısında Meryem Uzerli ile Türkçe başlık da kullandığı röportaj yayınladı. ' Türkiye'nin en büyük televizyon starı Almanya'da yaşıyor' başlıklı röportajda, 31 yaşındaki annesi Alman, babası Türk olan Meryem Uzerli'nin Sultan Süleyman'in eşi Hürrem Sultan olarak rol aldıgı 'Muhteşem Yüzyıl' dizisi sayesinde Türkiye'ye ismini duydurduğu belirtildi. Röportajda, 100 bölüm süren 'Muhteşem Yüzyıl'ın her hafta dünyanın 60 ülkesinde 350 milyon seyircinin başını döndürdüğü belirtilirken şöyle denildi:

"Birden ünlü olan güzel oyuncu, neye ugradıgını şaşırdı. 'Bir anda elma alırken bile kameralar beni takip etmeye başladı. Acaba marketi mi çekiyorlar diye düşündüm ama gerçekten benim resmimi çekiyorlarmış' diye gülerek anlatıyor Meryem Uzerli. 'Havaalanında Ruslar ve Çinliler de resim istemeye başlayınca, bir şeyler değiştiginin farkına vardım. Çekimlerdeyken dizinin bu kadar başarılı olduğunu pek anlamamıştım ama tabii ki çok sevindim."

TÜKENMİŞLİK SENDROMUNU ANLATTI

Uzerli, her hafta sinema filmi uzunluğunda bir bölüm, günde 14 saate kadar süren set yaşamının Meryem Uzerli icin tükenmişlik sendromunun gelişmesine neden olduğunu anlatırken şöyle dedi:

"Çok yorulmuştum. Sadece çalışma şartları veya özel hayatım yüzünden değil. Bazen değişik durumlar üst üste geliyor ve zamanla kritikleşiyor."

OYUNCULUĞA DÖNMEYE HAZIR

Röportajda, İstanbul'da 3 yıl yaşayıp çalışan Meryem Uzerli'nin Almanya'ya dönerken beklenmedik hamileliği olduğu, Berlin'e yerleşmesi ile rahatladığı ve normal bir yaşama dönmesini sağladığı kaydedilirken, "Kızı Lara'yı doğurduktan sonra, her türlü teklifi reddediyor. ve şimdi oyunculuk hayatına dönmeye hazır" denildi.

"7 RAKAMLI YENİ ANLAŞMA"

Röportajda, Meryem Uzerli'nin 7 rakamlı bir anlaşmaya imza attıktan sonra, kendisi için senaryosu hazırlanan bir haftalık dizi için Türkiye'ye dönmeye hazırlandığı kaydedildi. Meryem Uzerli, "Haziran ayı gibi İstanbul'a yerleşmeye hazırlanıyorum. Seyahat uçakla çok uzun olmadığı için, eski ve yeni hayatımı bir araya getirebileceğimi inanıyorum" dedi.



İSTANBUL'A DÖNDÜ

Meryem Uzerli, salı günü uçakla Almanya'dan İstanbul'a dönerken, Özcan Deniz'in senaryo ve yönetmenliğini üstlendiği 'Görevimiz Tehlike' filmini izledi. Şükrü Özyıldız ve Ayça Ayşin Turan ile birlikte fotoğraf çektiren Uzerli, "Nasıl güldüm, nasıl ağladım.. O kadar etkilendim ki. Acayip" derken sosyal medyadaki takipçilerine izlemelerini önerdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Meryem Uzerli İstanbul Almanya Türkiye Magazin Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

sererfsizler,yalancILAR,,:

Bunlar, dinsizdir, chp, lidir kemalisttir, , bunlar yalan ve iftira atmakta, , dünya birincisidirler, , , lanet olsun, ,

6
18
yanıtYanıtla
kimsenMobil-ANDROID:

TUKIYENINPARASINA YAZIK

18
0
yanıtYanıtla
KapakçıMobil-ANDROID:

Tuh ya....Hem gelip babalarinin mali gibi ülkede istediklerini yapıyorlar. hem de şikayet ediyorlar...begenmiyorsaniz kaybolun gidin...

14
3
yanıtYanıtla
sungur beymobilWeb@haberler.com:

Bunlar gibi adileri turkiyede adam diyolar ya bunlarin bizim tarihimizi karalayip bide ayni chp gibi almanyaya turkiyeyi sikayet ediyor zerre kadar kulturde yoktur bunlarda ne vatan ne iman vardir televizyonda ciplak gorunmeyi ciplak gezmeyi milletin tarihini karalamayi sanat zanneden bir avuc zavallidan baska bisey deyiller

9
4
yanıtYanıtla
egemen:

bence o başarı muhteşem yüzyıla özeldi. yoksa meryem uzerlinin Türkiye de başka bir dizide aynı başarıyı yakalayabileceğine inanmıyorum helede o bozuk Türkçesi ile bu pekte mümkün görünmüyor. yapımcılar hayal kırıklığına uğrayacak. keşke 7 sıfır atmasaydık diyecekler.

12
1
yanıtYanıtla
galatasaraylı Mobil-ANDROID:

o gidince muhteşem yüzyıl benim için bitti

3
8
yanıtYanıtla
vatandaş:

Bunlar nankör, fırsat vermiceksin böylelerine. . Sonra Türkiyede zorluk muş, , , ulan onla bunla takıldın işte zorluk bunun neresinde. .

8
3
yanıtYanıtla
berkmanMobil-ANDROID:

ne chp si kemalizm mi ne kullaniyorsan acilen kes ya da dozu arttir g.zekalı

5
3
yanıtYanıtla
Melo:

Bizler bunlari kendi ulkemizde meshur ediyoruz sonra bir taraflari kalkiyo kendi ulkelerinde ise bir hicler, biz onlarin ulkesine gitsek yuzlerimize bile bakmazlar

5
3
yanıtYanıtla
cherokee:

çok doğru konuşmuş. . . . bazılarının neden bu kadar zoruna gitmiş anlamak güç. . . türk toplumunda en büyük sorun haksız durumlarda ve gerçekler ortadayken bunu kabul edememek. . . yani türklerin tahammülleri yok bu psikolojik ve genetik bir sorun. . . . türkler herşeyde türklerin en iyi en üstte en doğru ve en mükemmel bir ırk gösterme çabasındalar. . . . işte en büyük sorun ve ileriye gidemenin sebebi bundandır. . .

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title