Haberler

Bilal Erdoğan, Emin Çölaşan Hakkında Dava Açtı

Güncelleme:

Erdoğan, kendisine Rumeli türküsünde geçen "Kanlı Bilal" yakıştırması yaptığı gerekçesiyle, gazeteci Emin Çölaşan hakkında dava açtı.

Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan, kendisine hakaret ettiği ve bir Rumeli türküsünde geçen, "Kanlı Bilal" yakıştırması yaptığı gerekçesiyle, gazeteci Emin Çölaşan'ı şikayet edip, ceza davası açılmasını istedi.

"BU İŞLER ARTIK TABANCA İLE YAPILMIYOR"

Çölaşan, 14 Ocak 2014 günü Sözcü Gazetesindeki yazısında "Sevgili Bilal kardeşim, Pazar günü piyasaya yeniden çıktığını, babanın yanında mezarlık ve cami ziyareti yaptığını görünce çok sevindim. Sen babanın yanından ayrılma yavrum, o seni korur. Ne savcıya verir ne polise. Rüşvetmiş, yolsuzlukmuş, gemicikmiş, babasının gölgesinde malı götürecekmiş, o laflar sana değil. Hiç umursama. Sen işine bak canım kardeşim. Pencere açıldı Bilal oğlan, piştov patladı/ Varın bakın kanlı Bilal, yine kimi hakladı. Bu işler artık tabanca tüfekle yapılmıyor. İhale, arazi kapatmalar… Teknoloji gelişti, kimse kimseyi haklamıyor" diye yazmıştı.

"KÜÇÜK DÜŞÜRÜLDÜ"

Bilal Erdoğan'ın avukatları Çölaşan'ın yazısı için, "Şüpheli, müvekkilin kaba kuvvetle babasının adını kullanarak yasadışı işler yaptığını ima ederek 'Kanlı Bilal' yakıştırması yapmış, müvekkili hedef alan ağır, tahammül edilmesi imkansız iftira, hakaret ve ithamları içeren yalan iddiaların çok geniş kitlelere ulaşarak aşağılanmasına, toplum önünde küçük düşürülmesine ve yıpratılmasına sebep olmuştur" dediler.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Bilal Erdoğan Emin Çölaşan Rumeli Sözcü Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (111)

mervemervekara6186@gmail.com:

ima mı etmiş? düpedüz doğru söylemiş işte babasının ismiyle neler neler yapılıyor.Ağzına sağlık EMİN ÇÖLAŞAN

102
43
yanıtYanıtla
AHMET UĞURseegal27@hotmail.com:

YALANMI ÇALDIĞIN BABAN SAYESİNDE ZENGİN OLDUĞUN YALANMI.ALLAH KİTAP DİYOR MİLLETİ KANDIRIYORSUNZ.MAHKEMELER SİZİN SAVCILAR SİZİN HAKİMLER SİZİN AÇIN DAVALARI KAZANIN.AMA EN BÜYÜK HAKİM ALLAH SİZİ ÖYLE YAPACAKKİ.KAÇACAĞINIZ YERDE OLMAYACAK.ÖLDÜĞÜNÜZDE SİZİ BELKİ TOPRAK BİLE LANETLE ANACAK BİLAL EFENDİ.GEMİCİKLER SAHİBİ BİLAL EFENDİ.BİR GAZİ OLARAK SİZLERE HAKKIMIZI HELAL ETMİYORUZ TABİ BAŞTA BABANIZA BİZİM MAHKEMEMİZ AĞİRETTE GİZLİ.SİZDEN HAKKIMIZI ORDA İSTEYECEĞİZ ALLAH SİZİ NASIL BİLİRSE ÖYLE YAPSIN

99
30
yanıtYanıtla
metin DEMİRKAYAwwwdemirkayametin@mynet.com:

Erkes Sayın Başbakanımız gibi olsa kurt koyunla geçinir bu vata bölmek için her yolu deniyorlar Allah onlara fırsat vermesin Bilal beyinde doğru ve dürüs insan olduguna inanıyorum kim ne derse desin

40
87
yanıtYanıtla
heeeeekuzeycadilari@hotmail.com:

yani o kadar safım diyorsan. valla iyiymiş.

yanıt0
yanıt0
LEYLAnazli.cerkez@hotmail.com:

Okadar gemicikler , arazıler evler v.s başbakan maaşıyla mı alındı ? inanın siz ! vaz geçmeyin görmemezlikten gelmekten...

yanıt0
yanıt0
murat güldaşmurattefe06@gmail.com:

bu gün rahatça kredi çekip evimi aldım tıkır tıkır da ödüyorum işlerim yolunda gidiyor işyerimide kredi ile aldım onun da 2 taksidi kaldı oda bitti allahın izniyle bunların nedeni istikrar koskoca tayyip oğlu kredisiniz çekmiş gemisini almıs faizi ile birlikte krdesini ödüyo bundan 10 sene önce kredi çekmek mümkünmüydü söyleyin

yanıt0
yanıt0
malatyalısevgiyehasretben@hotmail.com:

ölümüne arkandayı yedirmeyiz seni

26
87
yanıtYanıtla
ESKİ AKP SEVDALISIladiklifatih@hotmail.com:

onlar çalıp yesin siz arkasında olun. Ya sizde beraber yiyorsunuz ya memleket kalkınsın istemiyorsunuz yada beyninizi dahi onlara teslim etmişsiniz. Bu kadar fanatik olmayın gözünüzü açıp olaylara geniş açıdan bakın. Ya yolsuzluk varsa bunlar milyar dolarları götürmüşsse ya doğruysa deyin ve olaylara öyle bakın. Ha birde kutsal değerler uğruna ölüm göze alınır ve Hakk katında şehit kabul edilir.

yanıt0
yanıt0
gerçek akp lidudaktan_45@hotmail.com:

eski akp sevdalısı sen önceden akpli felan degilsin sen önceden bişerefsizmişsin şimdide ülen sizingibi şerefsizlere inat türkiyeyi hep yesede yine akp

yanıt0
yanıt0
ESKİ AKP SEVDALISIladiklifatih@hotmail.com:

GERÇEK AKP Lİ ye ben özgür irademle düşüncelerimi yazdım ve senden daha fazla Akp ye destek verdiğime Allah şahittir. Şimdi yanlış yapana yanlış yapıyorsun demek neden seni üzüyor. Ben bana yazdığın kelimeleri sana iade ediyorumfakat benden saldırganlık hakaret kötü söz bekleme müslümana yakışmaz siz kendnize yakışanı yapmışsınız düşüncenize saygılıyım.

yanıt0
yanıt0
Tüm 111 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title