Haberler

Bilal Erdoğan Adıyaman'da

Bilal Erdoğan Adıyaman'da Bilal Erdoğan: "Bu CHP zihniyetinin hiçbir zaman halk iradesine saygısı, millete saygısı olmadı onun yerine göbeğini kaşıyan adam dedi, cahil halk dedi ve halka hep böyle muamele etti"ADIYAMAN - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve Türkiye Gençlik Vakfı...

Bilal Erdoğan Adıyaman'da

Bilal Erdoğan : "Bu CHP zihniyetinin hiçbir zaman halk iradesine saygısı, millete saygısı olmadı onun yerine göbeğini kaşıyan adam dedi, cahil halk dedi ve halka hep böyle muamele etti"

ADIYAMAN - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu ve Türkiye Gençlik Vakfı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bilal Erdoğan, TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, STK temsilcileri ve dernek başkanlarıyla bir araya geldi.

Türkiye Petrollerinde STK temsilcileriyle yemekte bir araya gelen Bilal Erdoğan'a parti üyeleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Düzenlenen yemek programına Bilal Erdoğan'ın yanı sıra TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet, TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın, Adıyaman Milletvekillerinden İbrahim Halil Fırat, Adnan Boynukara, Salih Fırat, Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Abdurrahman Dimez, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Hanifi Erdem, Gençlik Kolları Başkanı Oğuz Mutlu, STK temsilcileri, dernek başkanları, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, "Adıyaman'ımız Alevi'siyle, Sünni'siyle Hıristiyan'ıyla Müslüman'ıyla, Türk'üyle, Kürt'üyle, bir arada yaşayan bir ildir. Siyasi fikir ayrılıkları bile, din ayrılıkları bile bugüne kadar bizim aramıza nifak sokamamıştır. İnşallah bundan sonrada birliğimizi dirliğimizi devam ettireceğiz. Böyle bir güzel şehre gelmenizle daha da güzellikler kattığınız için sizlere teşekkür ediyorum" dedi.

Daha sonra konuşan Adıyaman Valisi Abdullah Erin ise, "Adıyaman'ımız devletine bağlı birlik ve beraberlikten yana her zaman tavrını net bir şekilde ortaya koyan her zaman istikbaline istikrarına sahip çıkan ve bu konu tereddüt göstermeden her türlü fedakarlığı ortaya koymuş bir il" olduğunu belirterek Türkiye'nin her geçen gün daha da büyüyerek her anlamda güçlendiğini vurguladı.

Gençliğe oldukça önem verdiklerini söyleyen TÜGVA Genel Başkanı İsmail Emanet ise, "Türkiye Gençlik Vakfı olarak illerimizi ziyaret ediyoruz. Türkiye Gençlik Vakfı olarak gençliğimizin olduğu her yerde olma noktasında hızlı bir çalışmamız var. Adıyaman'da bu manada bölgeye örnek olacak şekilde hızlı bir büyüme içerisine girdi. İnşallah Adıyaman'da da dokunulmadık genç bırakmamayı düşünüyoruz. Çünkü biz inanıyoruz ki gençliğimiz büyük bir potansiyele sahip ve bu gençler inşallah yeni güçlü bir Türkiye'nin mimarları olacaklar inşallah bu gençler önce bu coğrafyada daha sonra bütün dünya da kaderini değiştirecekler. Yeni Türkiye'nin önemli parçası olan sivil toplumu inşallah hep birlikte oluştururuz diyorum" ifadelerini kullandı.

Referandum süreci ile CHP'ye yüklenen Bilal Erdoğan ise, "Bu CHP zihniyetinin hiçbir zaman halk iradesine saygısı, millete saygısı olmadı onun yerine göbeğini kaşıyan adam dedi, cahil halk dedi ve halka hep böyle muamele etti. Şimdi millet artık 15 Temmuz'dan sonra kül yutmuyor. 15 Temmuz'dan sonra bu değişiklik elzem hale geldi ve halkın iradesinin aracısız bir şekilde yönetime yansıması, güçler ayrılığı ilkesinin yasama ile yürütme arasında gerçek anlamda işleye bilmesi ve yargının hem bağımsızlığının hem de tarafsızlığının güvence altına alınması için ve gençlerimizin 18 yaş gençlerimizin seçilme hakkını kazanması için şimdi millete saygısı olmayan ne düşünür, zaten yaş önemli değil zaten oy kullanması da benim umurumda değil onun için de seçilmesini istemiyorum der ama sen 18 yaşındaki bir gence oy verme hakkı tanıyorsan öyle bir genç gelir ki 18 yaşında İstanbul'u da fet eder tankları da ayakları altında çiğner geçer. O yüzden o gençlerin başımızın üzerinde de mecliste de elbette yeri var ve olacak CHP zihniyeti bunu hazmedemese bile. 16 Nisan halk oylamasına kalan iki haftada sivil toplumdan benim arzum benim isteğim kalan bu iki haftada kafası karışık olan arkadaşlarımız, kardeşlerimiz, eşlerimiz, dostlarımız varsa onlara bu işin aslını anlatmamız gerekiyor" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Fırat Adıyaman Bilal Erdoğan Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title