Haberler

Beyşehir Milli Eğitim Müdürü Konuk'tan Karne Mesajı

Beyşehir Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, cuma günü sona erecek 2015-2016 eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Beyşehir Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, cuma günü sona erecek 2015-2016 eğitim öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Konuk, 2015-2016 eğitim öğretim yılı dolayısıyla yayınladığı mesajında, öğretmenleri bilgilerini güncelleyen ve öğrenmeye açık birer meşaleye benzeterek her zaman gurur duymaları gerektiğini söyledi.

Bu görev bilinciyle hareket eden öğretmenlerin yetiştireceği öğrencilerin başarısıyla gurur duyacağını söyleyen Konuk, "Unutmayınız ki gelişme ve yükselme, iyi yetişmiş eğitimcilerle yürür. Eğitim mekanik bir süreç değildir." ifadelerine yer verdi.

Konuk, öğretmenlerin öğrencilerine gösterdiği sevgi ve şefkatle gerçek anlamını bulacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Karneler çocuklarınızın nasıl bir insan olduğunu değil, onların okul derslerindeki durumlarını gösteren belgelerdir. Bu bilinçle çocuklarınızın karnelerini değerlendirirken onların kişiliklerini zedeleyici, özgüvenlerini yitirmelerine yol açıcı suçlamalardan kaçınınız. Her anne ve baba çocuğunun iyi bir eğitim alarak toplumun kültürlü, saygın ve yararlı bireylere dönüşmesi amacı ile her türlü çabayı göstermektedir. Sizlerin bunun bilincini taşıdığınızı biliyoruz. Ders başarı durumunuz ne olursa olsun hayata her zaman olumlu bakmaya çalışın ve mücadeleden asla vazgeçmeyin. Bizim size olan inancımız çok büyük. İsterseniz, çok büyük işler başarabileceğinizi biliyoruz."

Öğrencilerin tatil boyunca sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri aksatmamalarını, bir sonraki eğitim öğretim yılında enerji ve umut dolu bir başlangıç yapmalarını isteyen Konuk, öğrencilerin güzel bir tatil geçirmelerini diledi.

Kaynak: AA / Güncel

Beyşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title