Haberler

Beyşehir'e 7 Milyon Liralık Prestij Cadde Yatırımı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde başlayan prestij cadde tanzim çalışmaları sürüyor.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde başlayan prestij cadde tanzim çalışmaları sürüyor.

Yeni Büyükşehir Belediyesi Yasasının yürürlüğe girmesinin ardından Konya il merkezindeki yol standartları Beyşehir ilçesine de taşınıyor.

Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Beyşehir Belediyesi koordinesinde yürütülen ve Beyşehir Otogarından başlayan çalışmalar Mevlana Caddesi, Köprübaşı mevkisi, Antalya Caddesi ile Ali Akkanat Bulvarı'ndan Öğretmenevi istikametine kadar devam ediyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, Belediye Meclis Üyeleri ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol ile birlikte çalışmaların sürdüğü caddelerde incelemelerde bulundu.

Belediye Başkanı Özaltun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Beyşehir'in hizmet anlamında altın çağını yaşadığını söyledi.

Beyşehir'e Belediye ve Konya Büyükşehir'in yanısıra, DSİ, Karayolları, MEDAŞ gibi birçok resmi kurumun hizmet etmek için birbiriyle yarıştığı bir dönemde olduklarını vurgulayan Özaltun, tüm kurumların koordineli ve işbirliği içerisinde hareket ederek ilçeye en iyi hizmeti sunabilmenin gayretini gösterdiğini kaydetti.

Otogardan başlayıp öğretmenevinde son bulacak prestij caddesinin tamamlanmasıyla Beyşehir'in kent kimliğinin bambaşka bir görüntüye kavuşacağını anlatan Özaltun, şöyle konuştu:

"İnşallah bu prestij caddesi ile ilçemiz merkezi çok daha hoş, modern bir hal kazanacak. Çalışmalar yürütülen bu caddenin eski halinden drone çekimleri ile görüntüler aldık. Çalışmalar tamamlandığında yine benzer görüntüler alarak eski haliyle yeni halini gözler önüne serip, vatandaşlarımızın kıyas etmesini de sağlayacağız."

Konya Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım Şube Müdürü Mustafa Arslan ise, Beyşehir'de ilçeye ve Konya Büyükşehir'e yakışan 7 milyon liralık bir yatırımla bir prestij cadde çalışmalarını başlattıklarını belirtti.

Kaynak: AA / Güncel

Beyşehir Belediyesi Murat Özaltun Köprübaşı Konya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title