Haberler

Beyoğlu'nun Sosyal Marketi Şanlıurfa'da Suriyelilere Hizmet Veriyor

Güncelleme:

Beyoğlu Belediyesinin ihtiyaç sahibi aileler için Kasımpaşa'da kurduğu Sosyal Market, Suriyeli mülteciler için Şanlıurfa'da hizmet veriyor.

Beyoğlu Belediyesi'nin ihtiyaç sahibi aileler için Kasımpaşa'da kurduğu "Sosyal Market", Suriyeli mülteciler için Şanlıurfa'da hizmet veriyor.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın "Üşüyorum, Yardım Edin" sloganıyla Suriyeli mülteciler için başlattığı yardım kampanyası çerçevesinde Beyoğlu Belediyesi, yaptığı 3 tırlık yardımın yanı sıra Sosyal Market'i de devreye soktu.

Belediye ile Sosyal Market Vakfı işbirliğiyle Şanlıurfa'da oluşturulan market, iki gün içerisinde kurularak Suriyeli mültecilerin hizmetine açıldı, mültecilere giyecek başta olmak üzere çeşitli yardımlarda bulunuldu.

Bölgede inceleme yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, malzemelerin ihtiyaç sahiplerine dağıtılması esnasında orada bulunarak, kendisi de ihtiyaç malzemesi dağıttı.

Muhtaç aileler, Sosyal Market'te niteliklerine göre sınıflandırılan ve raflara dizilen ihtiyaç malzemelerinden elektronik kart ile bedava alışveriş yaptı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Beyoğlu Belediyesi Şanlıurfa Kasımpaşa İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title